fredag 15 maj 2015

En gång King-nörd, alltid King-nörd

Nu har jag börjat läsa om Jurtjyrkogården av Stephen King, som jag läste för första gången sommaren 2006. Så här såg jag ut på den tiden, fjorton år gammal i familjens husvagn. Om jag inte minns fel drömde jag mardrömmar om den här boken i den husvagnen, så vi får väl se om en tio år äldre version av mig tycker att den är lika läskig...


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hahah, tack! Det är nog första gången jag får höra det om mitt fjortonåriga jag (kläderna från 00-talet ger mig mer mardrömmar än den här boken)...

   Radera
 2. Du är modig! Jag har bara sett filmen men den skrämde mig så pass att jag nu flera år senare, fortfarande inte vågar läsa boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är faktiskt jäkligt obehaglig, till och med nu. Fast jag har faktiskt inte sett filmen, det får jag göra sen när jag läst ut den! :)

   Radera
 3. Jag läste den också i den åldern. Minns att jag mådde ganska dåligt av den. Jag tror jag hade uppskattat den på ett annat sätt idag, men är lite känslig för ämnet just nu då jag har förlorat både katter och hund nyligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker den är väldigt obehaglig nu också faktiskt. Vad tråkigt att höra, jag hade nog inte heller velat läsa den så nära inpå min hunds död.

   Radera