torsdag 20 augusti 2015

Litet inlägg om livet (och dess inverkan på bloggen)

I förrgår fick jag ett mejl från Göteborgs universitet, om att jag kommit in på min sena ansökan till Internationella språkprogrammet där. Det kom som lite av en chock för mig, som gjort mig beredd på ännu ett år som halvt arbetslös biblioteksvikarie/bokbloggare. Men jag har bestämt mig för att prova på den här utbildningen, och det betyder att nu händer det väldigt mycket, väldigt snabbt i mitt liv.

Det här betyder att det kommer bli en ganska stor förändring i hur mycket tid jag kommer ha över för läsande och bloggande. Bloggen kommer definitivt finnas kvar - litteratur och läsande är en enormt stor del av mitt liv och kommer nog alltid att vara det - men det är orealistiskt att tro att jag kommer ha möjlighet att läsa och blogga lika mycket som jag gjort det senaste året. Jag vill inte ha för höga krav på mig själv gällande det.

Därför skriver jag alltså det här inlägget. Från och med nästa vecka finns det en risk att Booksessed blir en mindre aktiv blogg. Jag kommer naturligtvis att göra mitt bästa för att fortsätta blogga regelbundet och ofta, men om det blir mindre liv här så vet ni nu varför.

(En helt annan grej; jag försöker just nu hitta någonstans att bo i Göteborg, vilket inte är det lättaste. Om mina läsare här har något tips eller någon ni känner som hyr ut rum eller lägenheter får ni mer än gärna höra av er!)

6 kommentarer:

 1. HEJ! GRATTIS!! Jag hoppas vi får följa med dig på resan och att du kommer att trivas där, såklart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket! Jadå, jag kommer säkert att skriva här :)

   Radera
 2. Grattis till att ha kommit in! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis, och välkommen till Gbg! Åh, om du hade vetat det här för fyra månader sedan hade jag haft ett rum i en trea att erbjuda. Nu har jag hunnit flytta till en etta... Men om vi törs kan vi kanske ses och fika och prata om böcker någon gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja men det är väl klart, jag kommer ju inte känna så många där, och även om det känns lite läskigt så träffas jag mer än gärna! Litteraturintresserade vänner kan man inte har för många av. Synd på rummet, men vad snällt att du hade kunnat tänka dig att erbjuda det, haha.

   Radera