torsdag 12 november 2015

Högens återkomst

För att få lite ordning i skallen på alla böcker som jag vill läsa härnäst så återtog jag mitt system med en läshög. Så här ser den ut:


Det är En halv gul sol av Chimamanda Ngozi Adichie som jag läser för tillfället, Skrivandets sinne av Elisabeth Rynell som jag fick i födelsedagspresent, När hundarna kommer av Jessica Schiefauer som jag tror blir näst på tur, Biotika av KG Johansson som är ett recensionsexemplar, och så klart Kriget har inget kvinnligt ansikte av Svetlana Aleksijevitj som jag tjatat om att jag ska läsa i typ en månad nu. Dessutom kom min reservation på Hate List av Jennifer Brown in på biblioteket häromdagen, så den ska också hämtas ut... det är verkligen en oändlig lista, detta.

Vilka böcker ligger på lut hos dig?


6 kommentarer:

 1. "the road" (Jack london) - måste givet läsas. Ready for revolution - the CNT defence committes (Agustin Guillamon). Allt kan ju inte vara skönlitterärt;) och Anton Tjechovs "Stäppen". Ack denna läshög... Men med november kommer ju skitvädret och möjligheten att stänga in sig med böckerna! Hoppas du gillar Aleksijevitj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! vad handlar The Road om? Ja men precis, man får ta november med en klackspark och se det som läsningens månad istället!

   Radera
  2. The Road handlar om att vår kompis Jack luffar runt i USA som en klassisk Hobo. Väldigt mycket verkar kretsa kring att busåka på järnvägen. Får återkomma när jag lyckats beta mig ned till den

   Radera
  3. Haha! Det låter som Jack det! Du får återkomma med om en är läsvärd eller ej :)

   Radera
  4. Absolut. Nu har då fått mig att vilja läsa "en halv gul sol", men den hamnar längst ned i högen. Någon rättvisa får det va!

   Radera
  5. Haha, ja definitivt! Rätt ska vara rätt. Hoppas dock du gillar den!

   Radera