onsdag 8 april 2015

Om man ska ha en plastkasse ska man ha den här

Jag känner mig bara tvungen att visa de fina plastpåsarna som vi har på mitt bibliotek - är de inte fantastiska? (Jag älskar särskilt att hönan vinner över bonden i schack.)

För övrigt fortsätter jag att läsa Thérèse Raquin till nästa veckas bokcirkel, men samtidigt har jag inte kunnat låta bli att tjuvtitta i Expeditionen: Min kärlekshistoria av Bea Uusma. Det var en god vän som tipsade mig om den, och något säger mig att jag kommer återkomma till den här på bloggen väldigt snart. Men först - lite självdisciplin så att jag blir klar med Thérèse Raquin!


4 kommentarer:

 1. Therese Raquin var mitt favorithatobjekt under gymnasiet. Har bara äckliga minnen av den, tror du att den förtjänar en omläsning?

  p.s Varför finns det inte sådana där påsar på mitt bibliotek?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag förstår det faktiskt. Jag tror inte att jag själv kommer vilja läsa om den, men å andra sidan växer den kanske vid en omläsning..? Den är ändå en av världens viktigaste romaner rent historiskt...

   Radera
 2. Vilken underbar påse!
  Therese Raquin kunde jag inte med när jag var tvungen att läsa den. Vi kom inte alls överens. Expeditionen däremot blev jag förälskad i!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det!
   Det är nog en bok som är svår att komma överens med ;) Har en känsla av att jag också kommer gilla Expeditionen!

   Radera