lördag 18 april 2015

Det här med Muminmuggar

Jag har velat ha en Mumimmugg väldigt länge, särskilt efter att ha varit hemma hos min vän Johanna som har flera stycken. Men det är ju stört omöjligt att välja! Tydligen har Litteraturmagazinet över femtio stycken (!) att välja mellan, fast då räknar de in rariteter som kostar skjortan.

Jag tror ändå mina favoriter är de som är lite småläskiga och deppiga (den enda andra mugg jag äger annars är ju en med ett motiv av Edvard Munch, komplett med en dödskalle, så det förvånar nog ingen). Men jag är väldigt sugen på att köpa den med Mårran på, eftersom John Ajvide Lindqvist avslöjat att han dricker ur en sådan när han skriver. Kanske smittar hans kreativitet av sig då... Har ni någon favorit?

4 kommentarer:

 1. har ca. 40 muminmuggar :) min favorit av dem är Hurraa!- muggen, men den dricker jag ju inte från ;) värdet värdet.. haha. Jag dricker bara ur dem jag vet att jag ännu kan köpa. Ifall att jag skulle råka slå sönder den..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jäklar, 40 stycken?? Det är lite galet hur värdefulla de är faktiskt. Men har du dem ute så att man kan se dem, typ på display då? Eller har du bara alla köksskåp fulla med muggar...?

   Radera
 2. Jag har inga mumin muggar så jag kan inte hjälpa dig här men jag har 2 st favorit kaffemuggar och den ena har jag på jobbet som är Rapunsel på och den andra köpte jag när jag såg Les Miserables i London, 2 otroligt fina muggar :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Det är extra roligt att dricka te när man kan göra det ur fina muggar :)

   Radera