fredag 9 november 2012

... on a related note

Alltså, jag börjar snart gråta. Stå ut med mitt nörderi i Torka aldrig tårar lite till, är ni snälla (för den är fan värd det).

Här sitter man och tittar på intervjuer med Jonas Gardell som är heartbreaking bara i sig - och så håller han upp boken och säger att bilden på omslaget är ett foto av honom själv som ung, och killen som håller om honom bakifrån är en av de som tog livet av sig efter beskedet att han var hivpositiv.

Herregud. Är jag försvunnen i en vecka är det för att jag ligger hopkurad till en boll under täcket och bölar, så ni vet.

1 kommentar:

  1. Omg, precis så! Jag har typ inte skrivit om något annat på min blogg i evigheter nu. Jag är helt nerdegad, och bara jag tänker på det börjar jag gråta. Jag gråter just nu. True story.
    Och... Jag skäms, men jag har boken liggandes på nattduksbordet, bara läst några sidor. Jag vet inte om jag vågar läsa den riktigt än. 1. för att den kommer ta slut, och jag kommer få abstinens och typ gå som en zombie tills våren, när nästa del kommer ut, och 2, jag kommer aldrig kunna sluta gråta! Jonas, vad gör du mot oss! *hytta med näven*

    SvaraRadera