måndag 27 oktober 2014

Presenter!

Och så råkade jag visst bli 23. Jag fick två väldigt vackra anteckningsböcker av min mamma - så fina att jag knappt vill skriva i dem - och av min vän Paulina fick jag boken Jag duger inte åt lycka av Märta Fohlin, som jag blev väldigt taggad på att läsa. Men om precis en vecka är det cirkelträff om Elefanten som gick upp i rök, så jag får verkligen lägga på ett kol när det gäller den (har inte ens börjat).

En fin födelsedag har jag iallafall haft! Och den fortsätter med god middag och kanske lite Haruki Murakami om jag får tummen ur.


1 kommentar:

  1. Jag heter Shira elijah, jag vill dela de goda nyheterna om mitt liv med alla och de som behöver hjälp i äktenskapet/relationen. Jag led i sex år, min man lämnade mig och jag fortsatte att föda en annan fru bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom ett barn, grät jag i sju år för att min man skilde sig från mig. Jag letade efter besvärjelsen att molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar, alla samlade in pengar utan att hjälpa mig, men den 3 augusti 2021 såg jag en onlinedonation från en bra trollkarl vid namn Dr alaba. Jag bestämde mig för att kontakta honom när jag kontaktade honom, han berättade att mitt problem var löst eftersom jag kontaktade honom, jag berättade för honom om alla mina problem och han lovade att hjälpa mig att få tillbaka min man. Dr alaba instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han sa till mig att min man skulle ringa mig innan jag somnade den dagen och be om ursäkt. När han berättade allt för mig ringde min man mig och bad mig komma tillbaka till honom efter sex års skilsmässa. Idag delar jag detta meddelande för att jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem på jobbet eller befordran kontakta Dr alaba idag och lös ert problem här är e-post: dralaba3000@gmail.com Eller whatsapp / viber med hans telefonnummer: +1(425) 477-2744, jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

    SvaraRadera