tisdag 21 juni 2016

Tillskott i hyllan

Ikväll kunde jag äntligen hämta ut mitt paket från Bokus! Nytt i hyllan är alltså Stephen Kings senaste, Den som finner, Chimamanda Ngozi Adichies Americanah, Kazuo Ishiguros Återstoden av dagen och Margaret Atwoods The Handmaid's Tale. Just nu är jag nästan klar med Monster i garderoben av Johan Hilton, men efter den blir det nog någon av de här. Vad läser ni?


4 kommentarer:

 1. Åh Americanah är bra! Viktig och allvarlig men lyckas också vara rolig samtidigt, hennes "Lila hibiskus" måste du ju också läsa när tillfälle ges! ^_^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra! Har höga förväntningar efter "En halv gul sol"... "Lila hibiskus" vill jag också läsa, den är ju åtminstone inte lika lång ;)

   Radera
 2. Tjusiga! Just nu så sysslar jag med:
  -Och solen har sin gång(ljudbok)
  -Vredens druvor
  -Vid varje ögonblick är vi fortfarande vid liv
  Skälet till det var att den sista skulle läsas med min sambo som tyckte att den kanske inte passade så väl som nattbok. Därmed så har jag full rulle läsmässigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och solen har sin gång läste jag förra sommaren! Har utvecklat en liten soft spot för Hemingway ändå... Både Vredens druvor och Vid varje ögonblick står på listan, ser fram emot att se vad du tycker om dem! :)

   Radera