söndag 10 april 2016

Vårenkät

I väntan på att jag får tummen ur med The City and the City; en vårenkät!

1. Hur är våren där du befinner dig?
Jag befinner mig ju i södra England, och hit har våren verkligen kommit! Det är påskliljor, ekorrar, solsken och tunna jackor. Ganska ofta med inslag av en massa regn, men så är det ju också England...

2. Vilken bok som kommer ut i vår är du mest taggad på?
Jag är ganska taggad på nästa del i Stephen Kings trilogi om Bill Hodges, men jag får nog vänta med att läsa den till sommaren. Annars John Ajvide Lindqvists Vårat blod våran hud våra ben.

3. Berätta om ett bokomslag som får dig att tänka på våren.
Muminboken Trollkarlens hatt 'får mig att tänka på våren - även om det väl är en sommarbok egentligen?

4. Var någonstans kommer du läsa i vår?
I mitt studentrum mest, tror jag!

5. Hitta ett bokomslag med solen på!
Flickan som älskade Tom Gordon har en sol mellan träden!

6. Har du några favoritböcker om våren?
Nej, inte egentligen - ingen på rak arm iallafall.

7. Hitta en bok med många olika färger på!
Jag ger dig solen av Jandy Nelson!

2 kommentarer:

  1. Åååh, du pluggar engelska i Brighton! Jag är så avundsjuk på dig just nu - jag gjorde samma sak för tre år sedan - läste både b- och c-kursen - och det var ett av de bästa åren i mitt liv. Önskar verkligen att jag kunde göra om det igen :) (Ja, Waterstones är livsfarligt, precis som alla små antikvariat och butiker som säljer fina planscher och saker och kläder. Och havet. Och Hove. Och människorna. Och nattklubbarna. Och närheten till London. Och typ aaallt ... möjligtvis bortsett från de undermåliga bostäderna. Men de var ju åtminstone fina att titta på.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men oj, där ser man! Vet ju att du pluggade i England men visste inte att det var här! Också på Sussex? Jag trivs bra förutom boendet, kommer förmodligen vara kvar och läsa b-kursen också som det ser ut nu :)

      Radera