tisdag 26 maj 2015

Sommarserien är fixad

Idag var det paketdags! Jag har fått höra så mycket gott den senaste tiden om fantasyserien Övärlden av Ursula K. Le Guin, och eftersom de kom i pocket med nya fina omslag för inte så värst längesen bestämde jag mig till sist för att köpa dem istället för att låna dem.

Vilket då utgör den typ 87:e överträdelsen jag gör i den där regeln jag satte upp, den om att faktiskt läsa ut de böcker jag har i hyllan innan jag köper nya. Oh well. Jag ser iallafall fram emot att läsa den här serien. Har ni någon relation till den?
6 kommentarer:

 1. Jag är jättenyfiken på den serien :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, jag hoppas verkligen att den är bra...

   Radera
 2. Japp, jag har läst alla utom den femte och sista boken. Det är nog också den enda jag inte äger. Jag tröttnade efter den fjärde och det var några år sedan jag läste dem... Sedan har jag sett två olika filmatiseringar (som jag också har i mina lådor) av serien. En som "verklig" med riktiga skådisar och en från den berömda animefilmskapare och hans son - Goro Miyazaki. Den är lite omgjord från filmerna men har ändå med alla de viktiga komponenterna och är faktiskt inte så dum :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej! Ja de första tre är ju en sammanhängande trilogi, om jag förstått det rätt är de andra bara "tilläggsböcker" eller vad man ska säga. Vad kul med filmerna, de får jag kolla upp!

   Radera