tisdag 25 oktober 2011

Mer gallrat

Gallrade biblioteksböcker is the shit, alltså. Idag hittade jag inte mer än tre (3!) böcker av Stephen King som jag - ve och fasa - saknade. Låt mig bara klargöra det här med att King inte direkt är underrepresenterad i min bokhylla - jag hittar extremt sällan böcker av honom som jag inte har. Så jag blir alltså väldigt glad när jag hittar någon jag inte äger. Enda problemet nu är att hitta plats till de här tre tegelstenarna i min överbefolkade hylla:
- Lida, i ganska slitet skick men fullt läsbar och knappast fulare än mitt pocketexemplar av Varsel.
- De två delarna av samlingen Nattmaror och drömlandskap, utgivna på ett ganska klumpigt sätt av något litet förlag som heter/hette Replik. En av böckerna är ganska trasig, men igen - fullt läsbar och det är det viktigaste.
Antalet böcker av Stephen King i min bokhylla uppgår nu till 48.

2 kommentarer:

  1. Hej och hå. Jag har en färdig roman som väntar på att bli läst, men ingen mail att skicka den till. Hade bestämt för mig att jag sparat din nya adress, men kontaktlistan höll inte med mig. Så om du vill skriva den till mig på nåt sätt (kanske till emma.swahn@hotmail.com) så får du snart läsa den färdiga (more or less) versionen av Ailurien :)

    (48, btw? Tror knappt att jag har så mycket allt som allt i min bokhylla :P)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, det var exakt den dansen jag tänkte på. Åh, hur jag älskar Joss Whedon, ännu mer för att det är han in person som gör dansen :P

    SvaraRadera