tisdag 11 juni 2019

Ett farväl

Hej alla läsare, ifall ni finns kvar!

Det är i år tio år sedan jag började bokblogga. Inläggen har gått i vågor och mitt bästa bloggår var 2015 - då publicerade jag 314 inlägg på ett och samma år. Det har blivit ännu fler recensioner - nästan 400 recensioner finns att läsa här på Booksessed!

Men de senaste åren har livet tagit över. Jag har pluggat mig till en kandidatexamen, bott ett år i England, skaffat pojkvän, fått jobb som skolbibliotekarie och flyttat ihop med sagda pojkvän - allt under de sista tre åren. I allt detta har bloggen försvunnit mer och mer, och jag har ofta haft dåligt samvete över det. Men ju längre tid som går, desto mer känner jag att bloggen kanske levt klart. Och vad passar egentligen bättre än att avsluta den på tioårsjubileet?

Idag har jag publicerat de sista två recensionerna jag skrivit här - två som legat och skvalpat som utkast hur länge som helst: The Year of the Flood av Margaret Atwood och Tusen bitar av Marcus Jarl. De kan ni läsa här nedan.

Med det sagt vill jag tacka alla er som läst, kommenterat och engagerat er i mitt skrivande. Jag hade ju aldrig fortsatt utan den responsen! Bloggen kommer finnas kvar som ett arkiv och jag kommer givetvis inte att sluta att läsa eller dokumentera det jag läser. Jag har faktiskt investerat i en jättefin läsdagbok som jag kommer gå över till att skriva i. Det blir mer privat och lite mindre krav. Och för er som verkligen vill fortsätta följa mig och mitt läsande liv så publicerar jag rätt mycket av det på min Instagram. Där hittar ni mig under amanda.flinck. Kanske ses vi där.

Och hörrni. Tack. För allt!

3 kommentarer:

  1. Tack för alla bra boktips! Jag har saknat dina inlägg, men förstår om du vill göra ett klart avslut på bloggen <3

    SvaraRadera
  2. Ett stort TACK till dig Amanda! Det har varit väldigt givande för mig och för alla andra att läsa (och kommentera) dina välformulerade inlägg. Den här bloggen kan du vara ordentligt stolt över. Önskar dig en ljus framtid rik på fortsatta litterära och kulturella upplevelser.

    SvaraRadera
  3. Har hjälpt mig med skolrecensioner och annat, tack så mycket ändå om jag är sen :)

    SvaraRadera