lördag 16 juni 2018

Hej igen!

En riktigt sjuk grej har hänt - jag har tagit examen! Just det, nu sitter jag här tre år senare och har faktiskt en kandidatexamen. Engelsk litteratur var ämnet, och jag har spenderat de sista månaderna med att frenetiskt skriva en uppsats på tema Jack London (mer specifikt hundens roll i hans novell Att göra upp eld som till och med finns recenserad här på bloggen sedan första gången jag läste den). 

Nu när allt är över sitter jag här och har plötsligt massor med tid att läsa igen. Och jag är så exalterad att jag knappt vet var jag ska börja! Jag har långa listor i min mobil över böcker som jag ska låna eller köpa eller som redan står här hemma i hyllan och väntar. Jag började med Room och har faktiskt läst ett par romaner till sen dess. Men bloggandet känns så trögt just nu att recensionerna inte kommit upp (de är dock skrivna!). Men jag ska försöka bättra mig. När jag läser mycket behöver jag den här ventilen för mitt nörderi, och jag behöver reflektera över det jag läser genom att skriva recensioner. 

Jag ska helt enkelt börja där - med mina recensioner. Så får ni ha tålamod om det dröjer längre mellan de andra, mer personliga inläggen. Next up; The Girls av Emma Cline.

4 kommentarer:

 1. Grattis till examen! Fattar precis hur du känner med att kunna läsa igen!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jaa, det är en fantastisk känsla :)

   Radera
 2. Ett stort GRATTIS till din akademiska examen!

  SvaraRadera
 3. Tack så hemskt mycket! :)

  SvaraRadera