onsdag 24 juni 2015

Hundvakt med Bernhard Schlink

Igår var en bra dag på mer än ett sätt - inte bara såg jag Harry and the Potters, vi fick hem en ny familjemedlem också! Så nu läser jag Bernhard Schlinks Högläsaren tillsammans med nya brorsan Grappa, som håller på att installera sig hemma hos oss. Vad läser ni?


2 kommentarer:

  1. Vilken söt! Varför heter han så, om man får fråga? Är det en litterär referens jag inte förstår? :( Själv läser jag just nu en ny ungdomsbok om ToNåRsKäRlEkEn och den är hittills så där, men pappret är så skönt att bläddra i så jag håller mig kvar ett litet tag till tror jag... Det kanske låter konstigt, men pappret är på riktigt skönt! Om du vill kolla själv: Du föll och jag föll för dig av Lina Stoltz. Men det är nog ingen bok jag skulle rekommendera att läsa än så länge! :')

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han är en riktig sötnos faktiskt! Han är en omplaceringshund så det är inte vi eller jag som döpt honom, han hette det från början. Tror att Grappa är en slags sprit? Haha. Åh, den har jag hört talas om! Ingen bok jag känner mig så sugen på - och ännu mindre nu! ;)

      Radera