lördag 28 juni 2014

What?

Min bokrunda i Malmö blev en besvikelse. Hur kan Tove Jansson vara slutsåld och inte i tryck när jag sett hela serien i butik för bara någon månad sedan? Och när 2014 dessutom är Tove Janssons 100-årsjubileum? Det är ju koppar och biografier överallt för hela slanten, men hennes romaner struntar man i att trycka? Suck.

En världsomsegling under havet i komplett utgåva fanns inte heller. Så nu letar jag omkring på nätet, men mitt samvete är förhållandevis rent. Jag har iallafall försökt sponsra bokhandlarna.

5 kommentarer:

  1. SF-bokhandeln i Malmö är pytteliten och får snabbt slut på saker. Det brukar finnas mer på hemsidan så du kan ju alltid kolla där? Böcker per post är awesome! :D

    Tove Jansson-sidan: http://www.sfbok.se/kat/author.asp?author=266

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och kan det vara denna Jules Verne du letar efter? ;) http://www.sfbok.se/asp/artikel.asp?VolumeID=113435

      Radera
    2. Mumin har jag redan kollat upp på deras hemsida, ingen av de böckerna jag vill ha ligger där, och de verkar vara slut om man vill beställa på Bokus och Adlibris också. Jag ska kolla runt i lite bokhandlar och se om de har några ex kvar, tror det eller Bokbörsen är min enda chans. Men Jules Verne stämmer! Tack! :)
      Och visst är det fantastiskt med bokpost... man borde alltid leva med ett paket på väg till en ;)

      Radera
    3. Åh tusan :( Jag som tyckte där var hur mycket Mumin-böcker som helst på hemsidan :/ Fast jag har ingen koll på Mumin. Tycker mest de är läskiga ^^;

      Och varsegod för Jules Verne-boken :) En världsomsegling under havet är riktigt bra så kanske skaffar den själv också :)

      Verkligen! Synd att man inte har råd att alltid ha böcker på g :P

      Radera
    4. Ja, det finns mycket, men väldigt lite som faktiskt är skrivet av Tove Jansson :/ Haha, jag har bara tre böcker kvar så har jag läst hela serien! Jag gillar dem iallafall :)

      Ska verkligen beställa den snart - har den visserligen redan men bara i den nerkortade versionen. Hade varit kul att läsa den kompletta.

      Eller hur..

      Radera