söndag 13 oktober 2013

Min nya hylla


Inte så ny egentligen kanske, men sen jag flyttade hem från Gotland har jag ett nytt rum, och har bytt upp mig angående bokhylla. Nu har jag tre vita nere i mitt källarrum, och jag gillar att de skapar ett hörn, det blir liksom en annan bibliotekskänsla då. Kom på att jag inte visat den på bloggen, och tänkte att det kunde ju vara kul.

3 kommentarer:

 1. Wow! Vad fint! :D
  Sådan fin bokhylla vill jag också ha, men får vänta tills vi flyttat till ett hus. Då kan jag kanske få ett eget rum att inreda helt själv. Martin får ju garaget ;)

  SvaraRadera
 2. Det fattas bara en fåtölj och ett kylskåp, så skulle man kunna bo där i den hörnan. Hmm, jag försökte ta reda på om du har någon av Stephen King-böckerna jag har formgivit, men det ser ut som om du har många av Legendas gamla versioner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du hittat hit! Har en fåtölj i rummet men kylen saknas!
   Åh, jag har faktiskt bara en enda, "Staden som försvann". Köpte den med baktanken att börja samla ihop de nya versionerna, men ekonomin tillåter liksom inte riktigt att köpa dubbla böcker, oavsett hur mycket jag än skulle vilja. Och sen är jag ju ändå ganska förtjust i åttiotalsböckerna på något vis ändå; de har en viss charm. Men att läsa om i nyöversättning skulle ju inte sitta helt fel. Funderar fortfarande på det där med att faktiskt köpa dem ändå.

   Radera