söndag 18 oktober 2009

Veckans recension: Änglar och demoner av Dan Brown

Robert Langdon är en symbolforskare som undervisar på Harvard. Han väcks av ett telefonsamtal mitt i natten. Den som ringer visar sig vara Maximilian Kohler, chefen för världens största forskaranläggning kallad CERN.
Det han har att visa Langdon går utöver hans fattningsförmåga. Langdon har under många år studerat det utdöda och hemliga sällskapet Illuminati – en grupp människor som ligger i krig med kyrkan sedan flera tusentals år. Illuminatis medlemmar är alla naturvetenskapsmän, framstående forskare som tystades ner av kyrkan för att inte undergräva tron med logiska argument.
Men Illuminati är försvunnet sedan länge! Det är Robert Langdon säker på. Kriget mellan tron och vetenskapen finns kvar, men inte det antikristna Illuminati. Det är omöjligt.
Och ändå är han snart på väg till CERN:s anläggning för att se detta enda, fruktansvärt grymma bevis på att Illuminati kan finnas kvar, att det fortfarande existerar… och vill göra sig tillkänna.
Men väl på forskaranläggningen växer situationen till ett ofantligt problem. Det handlar inte längre om ett mord som tillkännager Illuminati – snart handlar det om ett hot mot kyrkans högsta fäste – Vatikanstaten. På forskningscentret CERN har en man nu blivit mördad för sina upptäckter av antimateria, motsatsen till materia… något som är mycket, mycket farligt och kan döda tusentals människor om det hamnar i fel händer. En behållare med antimateria har stulits från CERN… en behållare som innehåller tillräckligt mycket antimateria för att få hela Vatikanstaten att flyga i luften.
Tillsammans med Vittoria, dottern till den man som mördades och en av hjärnorna bakom upptäckten av antimateria, flyger Langdon till Vatikanen för att varna om och hitta antimaterian innan det är försent.
Men i Vatikanen råder inga vanliga regler. Den förre påven har dött för femton dagar sedan och det pågår röstning bland kardinalerna i Sixtinska kapellet om vem som ska bli den nye påven. Att utrymma strider mot alla religiösa regler.
Snart upptäcker man också att de fyra kardinaler som har störst chans att bli utnämnda fattas. Var har de tagit vägen? Har det någon koppling till den tickande bomb som ligger gömd någonstans i Vatikanen?
Det är fullt med ledtrådar, symboler och urgamla konstverk som leder Langdon och Vittoria på en fruktansvärd jakt kors och tvärs över Rom, på jakt efter en livsfarlig mördare… som kan vara en del av det urgamla sällskapet Illuminati.
Klockan tickar…

Änglar och demoner är andra boken som kom ut på svenska av Dan Brown. Den första var, som de flesta känner till, Da Vinci-koden. Men om man ska vara noga är Änglar och demoner första boken i en serie, en bok som egentligen bör läsas innan Da Vinci-koden, eftersom den utspelas innan den boken. Som tur är så är serien om Robert Langdon en relativt fristående serie.
På sina ställen tycker jag att Änglar och demoner är bättre än Da Vinci-koden, mestadels på grund av att humor skymtar fram allt oftare och får mig att skratta. Det finns också en mer märkbar ton av feminism i den här boken. Vittoria är en roligare karaktär att läsa om än Da Vinci-kodens Sophie Neveu, även om de båda har skarpa drag av kvinnor som är självständiga och klarar sig utmärkt på egen hand.
Annars tycker jag att de båda böckerna är ganska lika varandra. Det är äventyr, spänning, mord och massor av religion. Det är faktiskt lärorika böcker, eftersom de innehåller så pass mycket information och historiska fakta. Till uppbyggnaden är de också lika; det är en skattjakt av historia, och utspelas på mindre än ett dygn.
Som alltid när det handlar om gud och djävulen, eller i det här fallet kyrkan och vetenskapen, så blir det ibland otroligt rörigt och filosofiskt. Det är synd och drar ner boken lite, eftersom man inte klarar av att följa med i alla teorier och resonemang om guds storhet och livets mening.
Precis som med Da Vinci-koden uppfattar jag historien och spänningsmomenten som Browns verkliga talang, och karaktärerna som hans svagaste sida. Men jag har svårt att bestämma mig. Karaktärerna är ojämna – ibland intressanta och verkliga, ibland klichéfyllda och distanserade. Karaktärerna och ibland skrivspråket balanserar farligt nära en kant med klassiska uttryck, tvivelaktiga tankegångar och reaktioner.
Men, precis som förut, så bortser jag helt och hållet från detta när jag ser till resten av boken. Det här är spännande. Det här är intressant. Och framförallt undrar man hur någon haft tålamod att verkligen se till att allt stämmer, att alla byggnader finns, alla saker, alla symboler och sällskap. Boken är fantastisk på det sättet.

”Angels and Demons”, 2000

96 kommentarer:

 1. Jag heter Mr Ander Rafa, jag är 49 år gammal och grundades i Kanada. Jag vill informera allmänheten om hur jag hjälpte Illuminatis nya världsordning för Obama-templet att återfå min affärshållning efter att ha blivit avskedad i ungefär ett år och sex månader. Jag har varit i smärta och olägenheter sedan jag avskedades från det företag som jag jobbar med, kallade Canada Deposit Insurance Corporation i Ottawa (huvudkontor) i Kanada som agentur verkställande. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom det året. Men en dag när jag surfar på Internet kom jag över Mr. Dennis Brian som vittnar om hur Patrick Illuminati-agent, som hjälper honom att gå med i Illuminati, kan du vara känd, rik och framgångsrik i livet genom att vara medlem av Great Illuminati Brödraskapet omedelbart kontaktade honom och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och han hjälpte mig genom att initiera mig till Great Illuminati Brotherhood och han gav mig alla riktlinjer och berättade för mig deras plats för dyrkan. Med hjälp av Patrick kunde jag gå till templet och där jag gick med, nu är jag så glad att bli medlem i Illuminati, jag är rik och rik nu. Tack Mr Patrick För ditt stöd. Illuminati är ett utmärkt och kraftfullt sätt att bli populär i livet. Jag vet så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp kontakta Patrick Patrick idag via e-post: agentpatrick5@gmail.com ELLER Whatsapp honom Via +2348055329159

  SvaraRadera
 2. Hej alla 8 månader sedan var jag bara ivriga att bli medlem, och jag menade så många personer som aldrig visade mig på rätt sätt. För några månader sedan såg jag så många människor som berättar hur agent Patrick kopplade upp dem, och de blir en komplett medlem av broderskapet. så jag bestämde mig för att kontakta Patrick, som gav mig rätt länk för att bli medlem. Jag följde alla steg, och idag är jag en stolt medlem av Illuminatens broderskap. så jag vill att alla ska hjälpa mig att säga ett stort tack till agent Patrick. Om du har strävat efter att bli medlem i brödraskapet, och du inte har träffat rätt person förrän nu vill jag berätta för dig att du snabbt kan kontakta rätt Illuminate agent nu. Han är ingen annan än Patrick. Broderskapets uppdrag är nu att torka bort lidande och svårigheter bort från alla människors liv. så om du är en affärsman / kvinna, en konstnär, en pastor, en arbetarklass och vill ha rikedom, berömmelse, skydd, långt liv, välstånd bara namnge det precis som jag har nu är belysningen redo att hjälpa dig uppnå dina drömmar. kontakta Patrick på den upplysna emailen: agentpatrick5@gmail.com du kan WhatsApp honom Via Mobilnummer +234(0)8055329159 och bli en legitim medlem, bli med oss ​​idag och bli rik, kraftfull, berömd hela ditt liv

  SvaraRadera
 3. Häng med den stora broderhatten idag och leva ett bättre och lyckligt liv. VARSÅGOD
  Till den stora tempel av rikar och fame. Är du en affärsman, man,
  politisk, musikalisk, student och du vill vara rik, kraftfull och vara
  känd i livet? Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem av Great
  Hood illuminati bror. Med detta kan alla dina drömmar och hjärta önskningar vara
  Fullständigt uppfyller, om du verkligen vill vara medlem av den stora Illuminati
  bror huva, kontakta Lord Illuminati nu, Anm .: Nyanställda medlemmar
  har rätt till $ 12.000.000 dollar, en guldring som skyddar
  och gud av fiender, och en fri visum till Amerikas förenta stater.
  Vänligen dela vi inte blod. Förlora inte denna chans. Datum
  Rekrytering av nya älskade medlemmar, ring och bli rik! Nu av LORDMASHA
  hos ILLUMINATIONELOVE kundtjänst: Motto; Vi är här för att minska
  världens fattigdom och få dina drömmar att bli sanna. Vi väntar
  Ditt svar, du kan lägga till oss på WhatsApp Mobile och bli rik inom en
  månad. skicka oss ett mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp oss: +1 (662) -362-7440

  SvaraRadera
 4. PROCEDIMIENTO PARA LA ASAMBLEA DEL GRAN TEMPLO DE ILLUMINATI DE DINERO Y PODER, ÚNASE A WLLAPITINTI WhatsApp nuestro agente +2348107419450 o por correo postal o postal
  (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

  ¿Eres un hombre o una mujer de negocios, un político, un músico, un estudiante, quieres ser rico, famoso, poderoso en la vida? Únete a los Illuminati
  La fraternidad adora hoy e instantáneamente obtiene la rica suma de. $ 1 millón a la semana y una casa gratis. cualquier lugar donde elija vivir en este mundo y también recibir 350,000 dólares al mes como salario ...

  BENEFICIOS OFRECIDOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
  1. Una recompensa en efectivo de USD 120,000 USD.
  2. Un nuevo auto Sleek Dream por $ 150,000
  3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección.
  Una cita reservada con los 5 mejores del mundo.
  Líderes y Top 5 celebridades del mundo. Si está interesado, llame al
  el agente ahora +2348107419450 o qué hay de él en
  +2348107419450) o también puede enviarnos un correo electrónico con esto,
  (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) para una iniciación inmediata en línea

  SvaraRadera
 5. PROCEDIMIENTO PARA LA ASAMBLEA DEL GRAN TEMPLO DE ILLUMINATI DE DINERO Y PODER, ÚNASE A WLLAPITINTI WhatsApp nuestro agente +2348107419450 o por correo postal o postal
  (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

  ¿Eres un hombre o una mujer de negocios, un político, un músico, un estudiante, quieres ser rico, famoso, poderoso en la vida? Únete a los Illuminati
  La fraternidad adora hoy e instantáneamente obtiene la rica suma de. $ 1 millón a la semana y una casa gratis. cualquier lugar donde elija vivir en este mundo y también recibir 350,000 dólares al mes como salario ...

  BENEFICIOS OFRECIDOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
  1. Una recompensa en efectivo de USD 120,000 USD.
  2. Un nuevo auto Sleek Dream por $ 150,000
  3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección.
  Una cita reservada con los 5 mejores del mundo.
  Líderes y Top 5 celebridades del mundo. Si está interesado, llame al
  el agente ahora +2348107419450 o qué hay de él en
  +2348107419450) o también puede enviarnos un correo electrónico con esto,
  (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) para una iniciación inmediata en línea

  SvaraRadera
 6. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
  En månad med möte med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


  Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

  SvaraRadera
 7. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
  En månad med möte med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


  Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

  SvaraRadera
 8. FÖRFARANDET FÖR SAMMANSÄTTNING AV DEN STORA TEMPELEN AV ILLUMINATI PENGAR OCH KRAFT, KOM MED WLLAPITINTI WhatsApp vår agent +2348107419450 eller via post eller postkort
  (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

  Är du en man eller en affärskvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet? Gå med i Illuminati
  Broderskapen tillbringar idag och får direkt den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan och ett gratis hus. någon plats där du väljer att bo i denna värld och även få 350.000 dollar i månaden som lön ...

  Förmåner som erbjuds till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 120.000 USD.
  2. En ny slank dröm bil för $ 150.000
  3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
  Ett reserverat möte med de bästa 5 i världen.
  Ledare och Topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, ring
  agenten nu +2348107419450 eller vad med honom i
  +2348107419450) eller du kan även skicka oss ett mail med detta,
  (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) för en omedelbar onlineinitiering

  SvaraRadera
 9. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
  En månad med möte med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


  Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

  SvaraRadera
 10. Hej, Vill du gå med i illuminati och vara rik, berömd och kraftfull? för resten av livet ? Fördelar ges till ny medlem som går med i illuminati Brotherhood !!!
  $ 50,000,000USD till ditt bankkonto ......
  $ 600,000USD veckolön .........
  Ett bilvärde på $ 400.000USD .......
  Award kontrakt värt $ 200.000.000USD .......
  Ett hus i vilket land du själv väljer. Och en gratis visum till ditt drömland. Totala livsstilsförändringar ?? Om du är intresserad, WhatsApp oss: +2348147226753, ELLER E-posta oss på: greatilluminati0666@gmail.com, så vi kan börja anslutningsprocessen !!!

  SvaraRadera
 11. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
  En månad med möte med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; Detta Illuminati broderskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


  Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

  SvaraRadera
 12. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatis brödraskap där du kan återfå dina förlorade drömmar och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 650.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

  Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650.000 USD.
  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
  En månad med möte med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; Detta Illuminati broderskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


  Hälsningar TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

  SvaraRadera
 13. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
  Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

  SvaraRadera
 14. HELLO-tittare är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag äntligen går med i Illuminati-huven och blev RICH, FAMOUS AND POWERFUL, jag försökte allt mitt bästa för att bli medlem i huven men jag blev bedrägligt flera gånger innan jag äntligen stötte på en vittnesbörd på nätet så jag kontaktade agenten, jag var så rädd att han kommer att be mig om mycket pengar innan jag kan gå med i huven men till min största överraskning ber han mig bara betala en initieringsavgift på 300USD som jag gjorde och idag så glad att säga till världen som är rik och har kunnat bygga många affärer med allt detta som har summan 124 miljoner dollar på mitt personliga konto och är också känd över hela världen med den verksamhet som jag har fått av Illuminati och har också makt att göra det jag vill ...... Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp här är deras officiella e-post illuminatibrotherhood205@gmail.com Vad- app +2348029067161 SE upp för svindlare, och du måste vara över 18 års ålder.

  SvaraRadera
 15. Hej, jag är Natasha från USA, det här är mitt vittnesbörd om hur jag äntligen kommer att gå med i den upplysta i hela världen efter att jag har blivit
    försöker gå in i över 2 år nu, men bedragare har tagit mina pengar flera gånger. Jag försökte gå med
  upplyste dem så länge, men bedragare fortsätter att ta mina pengar tills förra veckan här när jag nämner stormästaren online
    vilket hjälpte mig att gå med i online-brödraskapet och omedelbart få summan av 10 miljoner på mitt bankkonto
    Efter min initieringsritual online och jag kommer att tjäna 6 miljoner i slutet av varje månad är jag så glad! Om du är
    intresserad av Gå med i världen lysa upp idag, kontakta stormästaren idag istället för att acceptera bedragare
    att ta alla dina pengar i namnet på att hjälpa dig att gå med, ring eller whatssap grandmaster att gå med, via whatssap
    +2349055856914 för din omedelbara initiering eller e-post doctorjames534@gmail.com ...

  SvaraRadera
 16. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
  Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

  SvaraRadera
 17. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
  Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATERNA.666

  SvaraRadera
 18. Tillhör Illuminati idag och söker ljuset. Pengar, makt, berömmelse och rikedom bli din titel i hela din generation och se hur dina drömmar besannas. Om du är intresserad av att gå med i Worldwide Illuminati order Headquarters i (USA), maila oss idag. Epost: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  Eller Whats-app oss.. +19292811087

  För din online-initiering.
  Oavsett var du befinner dig. Inget avstånd kan påverka arbetet i vår Baphomet.

  Observera.. Vi accepterar inte WhatsApp samtal.

  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 19. Hälsningar från ILLUMINATIs STORA ORDER till USA och världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i ILLUMINATI ORDERS broderskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar och där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, miljarder, miljarder, forskare, SUPERSTARS och alla livsverk, du är välkommen till världen beroende på din ras, religion och nationalitet, VÄLKOMMEN till dig Hall of Fame och Wealth.

  Skriv gärna till oss i vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

  Hej TEMPEL ILLUMINATER FÖRENTA STATERNA.666

  SvaraRadera
 20. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
  1. belöna kontanter på $550 000.
  2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
  3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från +15184145254

  SvaraRadera
 21. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
  brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
  2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

  Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
  måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  SvaraRadera
 22. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
  brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
  2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

  Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
  måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
  E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
  Whatsapp: (+639204895910)

  SvaraRadera
 23. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
  1. belöna kontanter på $550 000.
  2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
  3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från +15184145254

  SvaraRadera
 24. Hello, Do you want to join the illuminati and be rich ,famous and powerful? for the rest of your life ? Benefits given to new member who join the illuminati Brotherhood!!!
  into your bank account $50,000,000USD ......
  Weekly salary $600,000USD .........
  A car value at $400.000USD.......
  Award contract worth $20,000,000USD.......
  A House in any country of your own choice. And a free visa to your dream country.Total lifestyle changes?? if you are interested, WhatsApp us: +2348147226753 ,OR Email us on: illuminatitemle666@gmail.com , so we can begin the joining process!!!

  SvaraRadera
 25. This is my testimony about the good work of Dr Fasoya who help me, I'm Alberto Grace from Spain And am sorry for putting this on net but i will have to, by this world top spell caster that brought back my husband who left me out for past 3 years, i eventually met this man on a blog site posting by one of is client for help, My husband gave out all the signs that he was having an affair but I chose to live in denial and ignore them. He treated me poorly and stopped showing me the love and affection that got me in love with him in the first place

  i explained everything to him and he told me about a spell caster that he had heard about and he gave me an email address to write to the spell caster to tell him my problems In just 2 days, my husband was back to me, I just want to say thank you to this truthful and sincere spell caster, sir all you told me have come to pass and thank you sir, Please i want to tell everyone who is looking for any solution to their problem, i advice you to kindly consult this spell caster, he is real,he is powerful and whatever the spell caster tell is what will happen, because all what the spell caster told me came to pass You can kindly contact him on: his email address is (fayosasolusionhome@gmail.com) or directly on whatsapp +2348151918774

  SvaraRadera
 26. Hälsningar från den stora upplysningsordningen för den enade staten och för hela världen, är detta ett öppet tillfälle att gå med i gemenskap av upplysta dem där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskap och även till ett hem som de själva väljer och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNING.
  1. Belöning kontant på $ 550.000.
  2. En ny Sleek Dream CAR värderas till USD $ 150.000 USD
  3. Ett drömhem köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

  SvaraRadera
 27. Mitt vittnesbörd om hur jag blev Illuminati-medlem. Jag vill meddela de människor som vill gå med i den stora illuminaten, om hur jag fick hjälp av en stor illuminatmedlem. Han heter Felix. Hjälper mig att återfå mitt liv från dödsstadiet. efter att ha blivit avskedad i cirka 5 år och sex månader. Efter att ha blivit bedrägeri av så många medlemmar i Illuminati. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom de åren. Men en dag, när jag bläddrade på Internet, kom jag över posten som medlem av Great Illuminate, herr Felix, och sa att du kan vara berömd, rik och framgångsrik i livet genom att ha varit medlem i den stora Illuminati, direkt kontaktade jag och Jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och hjälpte och jag betalade för medlemsregistreringsformuläret som kommer att användas för att initiera mig, och jag initierades till den stora Illuminati nya världsordningen. efter och också gav de mig alla riktlinjer och berättade för mig att alla nya medlemmar belönas med summan på 1 000 000 dollar i kontanter efter inledningen. Med hjälp av Felix. Jag initierades fullt ut som en komplett Illuminati-medlem. Om du har misslyckats med svindlare tidigare, eller om det är första gången du letar efter vem som ska hjälpa dig att bli medlem, är mitt råd för dig att prova Felix. Han är din bästa chans att bli vad du någonsin önskar för ditt framtida liv. Kontakta honom E-post: felixmorganilluminati@gmail.com eller WhatsApp +2348056051569.

  SvaraRadera
 28. Hälsningar från ILLUMINATIENS STORA ORDNING till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i Illuminati där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av 650 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även ett hus efter eget val och plats med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
  1. En kontant belöning på USD 650 000 USD.
  2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du valt.
  En månad med möten med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den föregående e-postadressen: greatilluminate99@gmail.com  NOTERA; detta Illuminati-brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien etc.


  Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER

  SvaraRadera
 29. It is a well-known fact that Illuminati consist of Multi Millionaires,
  Billionaires who have major influence regarding most global affairs,
  including the planning of a New World Order. Many world leaders,
  Presidents, Prime Ministers, royalty and senior executives of major Fortune
  500 companies are members of Illuminati. join a secret cabal of mysterious
  forces and become rich with boundless measures of wealth in your company or
  any given business, the great Illuminati can make everything possible just
  contact : join666cult@gmail.com or WhatsApp +1(646)481-0376 EL
  IAI LEXION Thaddeus Iam Vice-President of Citizen Outreach THE ILLUMINATI
  ORGANIZATION

  Do not hesitate to contact us by WhatsApp.

  Whatsapp: +1(646)481-0376
  Email : join666cult@gmail.com

  BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
  BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.
  THANKS.

  SvaraRadera
 30. Hälsningar från den stora upplysningsordningen för den enade staten och för hela världen, är detta ett öppet tillfälle att gå med i gemenskap av upplysta dem där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskap och även till ett hem som de själva väljer och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli känd.

  FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNING.
  1. Belöning kontanter på $ 550.000.
  2. En ny Sleek Dream CAR värderas till USD $ 150.000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

  SvaraRadera
 31. Hälsningar från den stora upplysningens ordning för Förenta staterna och för hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningarnas samhälle där du kan få tillbaka dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan 550 000 dollar för att få alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även till ett hem efter eget val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

  FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅR TILL BELYSNING.
  1. Belöna kontanter på 550 000 dollar.
  2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  En månad med samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254  NOTERA; detta brödraskap i Illuminati som du kan förena var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
  Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.

  SvaraRadera
 32. HELLO, JOIN THE ILLUMINATI BROTHERHOOD TODAY AND BECOME RICH AND FAMOUS WITH IN 24 HOURS.! WhatsApp: +2348147226753 The illuminati brotherhood offer you Riches, Powers and Fame. You can achieve all your dreams by becoming a member today. Note: The illuminati do not accept human sacrifices and no sharing of human bloods, if you are really interested contact us today via: WhatsApp: +2348147226753 ..
  BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS AS FOLLOW
  * A Cash Reward Of $ 50,000,000.00 USD.
  * A New CAR Valued At $ 400,000.00 USD.
  * A Dream House Bought In The Country Of Your Choice.
  * Monthly Payment Of $ 350,000 USD Into Your Bank Account Every Month As A Member, If You Are Really Interested Contact Us Today On via: WhatsApp: +2348147226753, or Email: illuminatitemle666@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Hej, den stora stormästaren i Illuminati har inbjudit en öppen inbjudan för de som vill gå med i Illuminati brödraskap. Du är en affärsman, politiker, musiker
  student och vill bli rik, kraftfull och berömd i livet, för att uppnå dina drömmar, vänligen kontakta mig nu på Whats-app +15162743685 så hjälper jag dig.

  SvaraRadera
 34. The Illuminati society is a society or an organisation of rich and fame people in the world say political and religious leaders, musician, footballers and business people that operates above political and geographical
  restrictions for the benefits of human life. Its a society which is against poverty and suffering. so our aim is to reduce poverty and suffering in the society.
  Get all all you need to join Illuminati from Illuminati Official Website now for money, power and fame in South Africa and Sandton plus the Rest of the world like Namibia, U.S.A, Zambia, Uganda, Oman, Brazil. on how to join 0n /Call +2349056393547

  Illuminati goodies/ Benefits Of Joining Illuminati
  Becoming a member is beneficial to all parties. A benefit may be considered as anything which is helpful, profitable, favorable and advantageous to a person. A benefit may take many forms such as improving a person in some way, promoting his happiness, raising his status socially, increasing personal contacts with others, or assisting him in any number of other ways. In general way, the benefits of illuminate membership are both tangible and intangible. That’s to say,
  BUT MOST MEMBERS JOIN FOR MONEY SINCE MONEY IS THE SOURCE OF HAPPINESS.
  1-The first and major benefit of joining Illuminati is to change your life from poor to become rich.You will get money as you know life and money moves together in this world. So Join Illuminati and get cash money as soon you register. YOU JOIN ILLUMINATI MOSTLY TO GET FINANCIAL HELP AND YOU USE THAT MONEY TO DO BUSINESS SO MANY PEOPLE JOIN FOR THAT.
  2- Political and social in nature Many members that belonged to various movements in the 18th century were members of the Illuminati. It was political and social in nature, since members were constantly advocating for meaningful change in their respective governments they join Illuminati organisation for power and prosper.
  3-Prepares individuals to greatness
  There are many benefits of being Illuminati such as providing you with the opportunity to fellowship and share knowledge with other members. It also gives you the opportunity to mentor those who want to achieve wealth and overall well-being. The members are reminded to appreciate ethics, morality and principles, while others find satisfaction in advancing their positions within the society.
  4- Promotes happiness
  The benefit of joining Illuminati is considered as something which is favorable, profitable and helpful to an individual. It has numerous advantages such as enhancing a personal life, improving his health and well-being. In a nutshell, members enjoy both physical and intangible benefits.
  5-Church Miracles
  A Illuminati member can be able to make church miracles and fame plus benefits of all life.
  -Benefits of love
  -Benefits Of Relationship
  -Benefits Of Fame
  — Benefits of Luck
  -Benefits of Illuminati Powers
  -Benefits of Knowledge
  -Benefits of Church Miracles
  -Benefits Of Rose Water Miracles
  -Benefits Of Reading energy
  -Benefits Of Cultural diversity
  -Benefit of favor
  TO JOIN ILLUMINATI WE DON’T SACRIFICE AND NO RISKS

  .EMIL….Illuminatiworld521@gmail.com or call +2349056393547

  SvaraRadera
 35. Salutations du grand ordre des Lumières pour les États-Unis et pour le monde entier, c'est une occasion ouverte de rejoindre la communion des Éclairés où vous pourrez récupérer vos rêves perdus, et où vous pourrez voir la lumière de la richesse et du bonheur sans aucun sacrifice de sang. Et nous payons également la somme de 550 000 $ pour obtenir tous les nouveaux membres lorsqu'ils rejoignent la fraternité et aussi dans une maison de leur choix et de leur emplacement avec des investissements ainsi que cette opportunité dans la vie pour qu'ils soient célèbres.

  AVANTAGES DONNÉS AUX NOUVEAUX MEMBRES QUI JOIGNENT À LIGHTING.
  1. Récompense en espèces de 550 000 $.
  2. Une nouvelle voiture Sleek Dream d'une valeur de 150 000 USD
  3. Une maison de rêve achetée dans le pays de votre choix.
  Un mois de concertation avec les 5 meilleurs au monde.
  Les dirigeants et 5 célébrités les plus importantes du monde. Si vous êtes intéressé, veuillez contacter l'adresse e-mail précédente = illuminatiworld521@gmail.com ou notre  +234908130594214 

  SvaraRadera
 36. Temple of wealth Brotherhood occult is here to firmly assure you that you can get rich without any evil ritual, that you can get rich without killing your mother, father, brother, sister, uncle or a poor child on the street. It is real and don’t have any side effect. Try it now and see. Take that bold step to your world of riches. whats app (+2349056393547) Temple of wealth Brotherhood occult toady and state what you want and how you want it. The solution is at your door step. You don’t need to be in debts and always borrow, let people now come and borrow from you. your wealth is in your palms and Your destiny is in your hands
  organization of The Temple of wealth Brotherhood occult is now complete and we are again accepting new Members. While Full Membership is still available only to a chosen few by invitation, we are extending a general invitation to join The Temple of wealth Brotherhood occult through a probationary membership. This allows us time to get to know you and for you to have the opportunity to test and prove the Brotherhood for yourself.
  The Temple of wealth Brotherhood occult is the only organization of its kind in the world today, a real secret society for real people. It does not restrict its membership solely to those born into wealth, privilege and power, but opens the doors of fraternal friendship to those who desire and need most to overcome the limitations of their past circumstances.
  Through superior knowledge and an organized Temple of wealth Brotherhood of power, we shall each and everyone of us attain to wisdom, wealth and success.
  WEALTH — POWER — SUCCESS — For All Members, obtained and shared though the Temple of wealth Brotherhood occult secret knowledge and hidden circles of power — these are our aims.
  The Temple of wealth Brotherhood occult teaches a secret system of power, hidden knowledge and united brotherhood which can raise the poorest and most humble of men into the ranks of the rich and powerful, and achieve even the most impossible dream.
  The venerable sages of ancient times taught that if two or more people would unite their inner forces, together they could conquer the world, even though alone they might be weak and powerless. Joining forces, we become Stronger United, and can achieve great things which we cannot obtain alone.
  The Temple of wealth Brotherhood occult offers the bonds of brotherhood to anyone with a brave heart and a daring spirit who will cast their fortunes with us. We will lead you upon the path to power and a brave new life filled with golden opportunities, friends, money and success.
  Are you unhappy with your present financial situation?
  Would you like more money?
  Would you like a better job, a raise or a promotion?
  Are there things you would like to buy, but you need more money?
  Do you want to be surrounded by other successful and wealth people?
  Would you like to never have to worry about having enough money, again?
  Here’s the opportunity to end your money problems forever…join the Temple of wealth Brotherhood occult today to end it all, we are the solution to your problem and you will never complain once you have become our member.
  for more information and inquiry on how to become a member contact us.on whats app
  Phone: +2349056393547

  Email). Illuminatiworld521@gmail.com

  SvaraRadera
 37. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
  Fullständiga namn………………………………
  Land…………………………………
  Ursprungsstat……………………….
  Födelsedatum………………………….
  Sex……………………………………….
  Adress……………………………….
  ockupation.....................................
  Telefon…………………………………..
  E-postadress…………………
  Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

  SvaraRadera
 38. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
  Fullständiga namn………………………………
  Land…………………………………
  Ursprungsstat……………………….
  Födelsedatum………………………….
  Sex……………………………………….
  Adress……………………………….
  ockupation.....................................
  Telefon…………………………………..
  E-postadress…………………
  Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

  SvaraRadera
 39. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
  Fullständiga namn………………………………
  Land…………………………………
  Ursprungsstat……………………….
  Födelsedatum………………………….
  Sex……………………………………….
  Adress……………………………….
  ockupation.....................................
  Telefon…………………………………..
  E-postadress…………………
  Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

  SvaraRadera


 40. MULIGHETEN FOR DEG I DAG IKKE GÅR Bli med på den store Illuminati i dag og bli rik, berømt og rik på næringsliv, musikk, politikk, sosial og økonomisk verden, og få også summen av 5 millioner dollar med et gratis hjem som du velger å bo, i verden. Og får også 500 tusen dollar som en månedlig inntekt og har også gitt penger til å starte en bedrift etter eget valg ... Hvis du er interessert, fyll ut følgende informasjon i denne e-postadressen nedenfor (greatilluminatibrotherhood198@gmail.com ELLER whatappapp med +2348128463598)
  Fullstendige navn …………………………………
  Land…………………………………
  Opprinnelsesstat ……………………….
  Fødselsdato ………………………….
  Kjønn ………………………………………….
  Adresse ……………………………….
  yrke .....................................
  Telefon…………………………………..
  Epostadresse…………………
  Legg ved skannekort, pass eller førerkort som inneholder alle opplysningene dine, fortell litt om deg selv og legg ved en skannekopi av identitetskortet. Ingen skitne menneskelige ofre og ingen skade ... det er en kult av Illuminati-gruppen av de fremtredende. vår e-postadresse: greatilluminatibrotherhood198@gmail.com ELLER hva skjer med oss ​​+2348128463598

  SvaraRadera
 41. Söker du efter rikedomar, berömmelse, makt, skydd, lösning, kunskap, WISDOM ETC?
  Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, pastor, advokat, skådespelare, skådespelerska, bankir, fotbollsspelare, modell, examen, student, ingenjör Och vill du vara rik, berömd och kraftfull i livet?
  DETTA ÄR DIN GULDMÖJLIGHET OCH INGEN MÄNSKLIG OFFR. Det stora Illuminati-brödraskapet gör dig rik, kraftfull, berömd och rik. Du kan uppnå alla dina drömmar och hjärtat önskar genom att vara medlem i Illuminati broderskap, långt liv och välstånd här på jorden, och det finns stora fördelar och belöningar.
  Om du verkligen vill bli medlem i den stora Illuminati kontakta oss idag.
  E-post ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
  Telefon ....: +1 (707) 6027784

  SvaraRadera
 42. VÄLKOMMEN TILL DEN STORA BRODERIET.

  Du vill vara medlem i Illuminati som ett brödraskap som gör dig rik och berömd i världen och kommer att ha makten att kontrollera de människor som är på toppen av världen. Du är affärsman eller kvinna, konstnär, politiker, musiker, student, du vill vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati broderskapskult idag och få omedelbar och rik summa av. 2 miljoner dollar på en vecka och ett gratis hem. var som helst du väljer att bo i den här världen och får också 20.000.000 $ i månad i lön% 2026

  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILUMINATI.

  1. En kontantbelöning på 800 000 USD

  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till $ 500 000 USD

  3. Drömmarnas hus köpt i det land du väljer

  4. En månad semester (fullt betalt) till dina drömmers turistmål.

  5. Ett års golfpartnerskapspaket

  Behandling 6.V.I.P på alla flygplatser i världen 7.En total förändring i livsstil 8.Tillgång till Bohemian Grove

  9. Månadsbetalning på 99 000 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem

  10. En månad markerade ett datum med de 5 bästa världsledarna och de 5 bästa kändisarna i världen.

  Om du är intresserad av att ansluta oss till den sataniska handsymbolen för Illuminatis stora broderskap, vänligen kontakta oss nu via e-post collonburr3@gmail.com
  Via WhatsApp +2348107219280

  SvaraRadera
 43. VÄLKOMMEN TILL DEN STORA BRODERIET.

  Du vill vara medlem i Illuminati som ett brödraskap som gör dig rik och berömd i världen och kommer att ha makten att kontrollera de människor som är på toppen av världen. Du är affärsman eller kvinna, konstnär, politiker, musiker, student, du vill vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati broderskapskult idag och få omedelbar och rik summa av. 2 miljoner dollar på en vecka och ett gratis hem. var som helst du väljer att bo i den här världen och får också 20.000.000 $ i månad i lön% 2026

  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILUMINATI.

  1. En kontantbelöning på 800 000 USD

  2. En ny Elegant Dream CAR värderad till $ 500 000 USD

  3. Drömmarnas hus köpt i det land du väljer

  4. En månad semester (fullt betalt) till dina drömmers turistmål.

  5. Ett års golfpartnerskapspaket

  Behandling 6.V.I.P på alla flygplatser i världen 7.En total förändring i livsstil 8.Tillgång till Bohemian Grove

  9. Månadsbetalning på 99 000 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem

  10. En månad markerade ett datum med de 5 bästa världsledarna och de 5 bästa kändisarna i världen.

  Om du är intresserad av att ansluta oss till den sataniska handsymbolen för Illuminatis stora broderskap, vänligen kontakta oss nu via e-post collonburr3@gmail.com
  Via WhatsApp +2348107219280

  SvaraRadera
 44. GÅ MED I ILLUMINATI BRODERHOOD I DAG OCH BLI RIKA OCH KÄNNADE PÅ 24 TIMMAR! Ring / Whats-app: +2348146022319 Illuminati-brödraskapet erbjuder dig rikedomar, krafter och berömmelse. Du kan uppnå alla dina drömmar genom att bli medlem idag. Obs: Illuminati-brödraskapet accepterar inte mänskliga offer och ingen delning av mänskligt blod. Om du verkligen är intresserad kontakta oss idag via: Ring / Whats-app: +2348146022319 eller E-post: newmemberbenefits@gmail.com
  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR FÖLJANDE
  * En kontantbelöning på $ 50.000.000,00 USD.
  * En ny bil som värderas till $ 400 000,00 USD.
  * Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  * Månadsbetalning på $ 350 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem. Ring / Whats-app: +2348146022319 Om du vill gå med i Illuminati Brotherhood och få dina förmåner.

  SvaraRadera
 45. Hälsningar från Fellowship of the Illuminated där du kan återfå dina förlorade drömmar, och där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också i ett hus efter eget val och plats med investeringar med denna möjlighet i livet för att göra dem berömda.

  KONTEXT FÖR DE NYA MEDLEMMARNA SOM GÖR MED LJUSET.
  1. $ 550 000 kontantbelöning.
  2. En ny RAC Sleek Dream värderad till $ 150 000
  3. Ett drömhem köpt i det land du väljer.
  En månad med samråd med de 5 bästa i världen.
  Ledare och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen - illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

  SvaraRadera
 46. ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
  NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
  Puede contactar al agente del templo a través de WhatsApp: +1 (307) 3639560

  ¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

  famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

  hoy y obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljon a la semana y gratis

  Coche donde elijas vivir en este mundo y obtener incluso $

  1 000 000 como su beneficio para comenzar una nueva vida.

  Debe tener al menos 20 años de edad antes de poder contactar a nuestros socios
  Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
  Whatsapp: +1 (307) 3639560

  SvaraRadera
 47. ¡SALUDOS DEL GRAN MAESTRO! EN CUANTO A SER MIEMBRO DEL GRAN ILLUMINATI, LE DAMOS LA BIENVENIDA. Formar parte de algo rentable y especial (BIENVENIDO AL MUNDO DE ILLUMINATI). ¿Eres POLÍTICO, INGENIERO, DOCTOR, ANIMADOR, MOD EL, GRADUADO / ESTUDIANTE, O TIENES EN MENTE AMPLIAR TU NEGOCIO PARA CONVERTIRSE EN GRANDES MENTES? También es importante saber que para convertirse en miembro y ganar la suma de $ 100,000,000, como salario mensual de membresía Illuminati. "OPORTUNIDAD" La gran Organización Illuminati te hace rico y algunos de estos famosos DORADOS en el mundo, te sacará de la base y te llevará a una mayor altura si has aspirado a serlo durante mucho tiempo y juntos gobernaremos el mundo. con el gran y poderoso poder de los Illuminati, larga vida y prosperidad aquí en la tierra con vida eterna y júbilo. contáctenos con correo oficial: illuminatinationalorder666@gmail.com. Estamos esperando para llevarte a tu destino

  SvaraRadera
 48. Mein Name ist Michelle Holt mit Wohnsitz in Louisville, Kentucky. Ich möchte Frau Medallon Financeia Investments Limited ganz herzlich dafür danken, dass sie mir über ihr derzeit laufendes Weihnachtskreditprogramm ein Weihnachtsdarlehen in Höhe von 400.000 USD zu einem Zinssatz von 3% gewährt hat. Auch Sie können Ihr Weihnachts- und Geschäftsdarlehen von ihnen erhalten. Kontaktieren Sie sie per E-Mail: (medallonfinancia@gmail.com) medallonfinancia@hotmail.com oder fügen Sie uns auf whatsApp +79841104089 hinzu

  SvaraRadera
 49. Hej, jag är floria holm från Danmark ���� lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter att främja andliga och moraliska värderingar. Det grundades på principerna om kärlek, rättvisa, enhet, fred och lättnad och var inte förvirrad över din inbjudan eftersom du valdes eftersom Illuminati ser en mycket rik man i dig, du kommer att vara den som hjälper människor i nöd, hemlösa kommer att njuta av dig, du kommer att mata de fattiga med hjälp av illuminati, vi kan få ditt företag att flytta och vi kan ge dig vilken position du vill på din arbetsplats eller vara kreativ i allt du gör och kan vara ägare till företaget du gör just nu och illuminati sammanför individer av goodwill, oavsett skillnader och bakgrund, och ser till att dessa goda män / kvinnor blir bättre i samhället. Vill du vara medlem i illuminati och bli rik, berömd, kraftfull och utmärka sig i livet? Svara på det här e-postmeddelandet. illuminativictory6@gmali.com

  SvaraRadera
 50. MITT NAMN ÄR JOHNNY KNOCKSVILLE OCH HÄR ÄR MIN VITTNISBARHET, JAG HAR FÖRSÖKT
  ATT GÅ MED I ILLUMINATIS BRODERHÅLL OCH DET HAR BEVISAT ABORTIVT I
  HAR PRöVET SÅ MÅNGA MÄNNISKOR ALLA TILL INGEN TILLGÄNGLIG TILL EN DAG NÅGON JAG INTE
  ÄVEN KÄNNDE SÄNDAR MIG ETT NUMMER OCH SÄGG ATT ALLA JAG HAR SÖKT PÅ LIGOR
  I HÄNDEN AV DETTA NUMMER VAR JAG FÖRVARADE DAN JAG PRÖVADE ATT RINGA NUMMER
  SOM Sände mig numret men
  VAR INTE ALLTID TILLFÄLLBAR DÄR JAG BESLUTADE ATT RINGA NUMMER LÅGT OCH BEHÅLL
  FRÅN DET HAR MITT LIV ÄNDRAT EN BÄST. Mina bröder och
  SISTER JAG ÄR NU ETT LEVANDE BEVIS ATT DE STORA ILLUMINATIEN FUNGER. SEDAN
  MYCKET DAG RINGADE JAG ATT NUMMER MITT LIV HAR VAR FÖRÄNDRAT. Jag gav
  INSTRUKTION SOM JAG TVIVLADE FÖLJT FÖR DEN DEN JAG JAG SÅR
  GÖRTE MIG VERKLIGT ATT LOSSA HOPP I ALLA DEM MEN I SLUTET VAR JAG INLEDD
  SOM MEDLEM I ILLUMINATI BRODERHOOD NIVÅ 6, JAG FÖR SUMMET AV $ 7
  MILJONER OCH ETT VALHUS I UKEN MED BIL. Mina kära bröder och systrar
  Du kommer inte tro på vad jag säger rätt nu. INDEED BRODERHOOD OF
  ILLUMINATI existerar.
  KONTAKTA Samma nummer som jag ringde som förändrade mitt hela liv du kan far
  Henry Robinson på WhatsApp +1(862)245-1881

  SvaraRadera
 51. Hej alla, mitt namn är herr Edwards Noel och jag kommer från USA, jag är medlem i New World Order (Illuminati), jag är inte här för att vittna om hur jag gick med i broderskapet utan att uppriktigt be om ursäkt till dem som är offer för dessa falska agenter i olika delar av världen som använder vår identitet för bedrägeri.
  Det här är vad de gör, de kommer att kontakta våra agenter över hela världen som låtsas vara en sökande, efter att ha gett dem procedurerna, villkoren för hur man kan vara medlem i brödraskapet kommer de att blockera våra agenter och använda samma procedurer för bedrägeri ni sänder på internet saker som inte finns i brödraskapet. En annan punkt att notera är att initiering till brödraskapet inte involverar blodoffringar från människan och att någon som säger att han / hon är stormästaren eller ger dig en kontakt som du måste chatta med stormästaren är falsk stormästaren Om du inte kan chatta med sökande kan du bara träffa stormästaren när du är inbjuden till huvudkontoret tre månader efter att du börjat i brödraskapet för din utdelningsceremoni med de tolv cheferna för din ed. Om du har blivit offer vänligen eller om du inte vill ha mer detaljerad information om hur du kan vara medlem i illuminati-brödraskapet i ditt land, via whatsApp +1 4705435889 eller e-post greatestilluminat4@gmail.com. Det här är den lilla hjälp jag kan ge, HAIL THE LIGHT.

  SvaraRadera
 52. HÄLSNINGAR FRÅN DEN STORA GRAND MASTER! HÄNVISNINGAR OM ATT DU BLIR MEDLEM AV DEN STORA ILLUMINATIEN VÄLKOMNAR DU. Var en del av något lönsamt och speciellt (VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATIENS VÄRLD). Är du en politiker, ingenjör, läkare, underhållare, modell, examen / student, eller har du det i åtanke att utvidga ditt företag för att bli stora minnen. Det är relevant att också veta att för att bli medlem, och tjäna summan av 500 000 $ som illuminati-medlemslön MÅNADLIGT Var en del av dessa GULL "MÖJLIGHET" Den stora illuminatiorganisationen gör dig rik och berömd i världen, den kommer att dra du ut ur gräsroten och tar dig till en större höjd om du länge har strävat efter att vara och tillsammans ska vi styra världen med den stora och mäktiga kraften i Illuminati, långt liv och välstånd här på jorden med evigt liv och jubel. OM du är intresserad E-post: illumibrodahood@gmail.com. Jag skickar dig telefonnumret som du ska kontakta via e-post.
  Notera; vi gör inga nedlåtande människor för att gå med oss.
  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED ILLUMINATI.
  1. En kontantbelöning på USD 500 000 USD
  2. En ny elegant drömbil till ett värde av 300 000 USD
  3.Ett drömhus köpt i det land du själv väljer
  4. En månads semester (helt betald) till din drömturist
  destination. Valet är ditt. Hagel.
  Kontakt e-post: illumibrodahood@gmail.com
  Kontaktnamn: Mr Aaric Coxline.

  SvaraRadera
 53. Procedur för montering av det stora templet med upplysta pengar och makt, gå med i det stora broderskap av kärlek upplyst idag, whatsapp vår agent +1470 543 5889 eller med vanlig post eller vykort (greastestillumininati4@gmail.com)
  Du är en affärsman eller en affärskvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet? Gå med i illuminatiFraternets tillbedjan idag och få omedelbart den rika summan av. 1 miljon dollar per vecka När du blir medlem i brödraskapet och ett gratis hem. Var som helst där du väljer att bo i den här världen och få 350 000 $ i månadsinkomst.
  Förmåner som erbjuds nya medlemmar som kommer in i upplysta.
  1. En kontantbelöning på USD 120 000 USD.
  2. En ny Sleek Dream-bil till $ 150 000.
  3. Ett drömhem köpt i det land du har valt. Ett reserverat möte med de 5 bästa i världen, ledare och topp 5-kändisar i världen. Om du är intresserad, ring agenten nu +1 470 543 5889 eller skicka ett meddelande via whatsapp på + 1470 543 5889 eller så kan du också skicka ett e-postmeddelande med detta, (greastestilluminati4@gmail.com) för en onlineinitiering omedelbart .


  Alla är välkomna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni är alla välkomna till det stora Illuminati hemliga brödraskapet.
   Jag du student, affärsmän och kvinnor, fotbollsspelare, pastor, sångare, underhållare, presentatör, guvernörer, president, föreläsning och du vill bli känd över hela världen och bli rik, berömd och mäktig eller du vill ha makt att skydda din familj och din rikedom går vänligen med i den stora Illuminati-familjen (SATAN CHURCH) för att uppnå alla dina hjärtans önskningar. Kontakta agent Santos Black via denna e-postadress: chrishertzog110@gmail.com Eller whatsapp +1 (830) 406-6978]. För mer information.

   Radera
 54. 🔺HAGLET LJUS🔺 VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATIS STORA TEMPEL ,; klubben för de rika och berömda; är världens äldsta och största broderskap som består av 3 miljoner medlemmar. Vi är en familj under en far som är den högsta varelsen. I Illuminati tror vi att vi är födda i paradiset och ingen medlem bör kämpa i denna värld. Därför får alla våra nya medlemmar pengarbelöningar när de ansluter sig för att uppgradera sin livsstil. nummer +1 (202) 443-3754.

  SvaraRadera
 55. VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.
  Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
  E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

  SvaraRadera
 56. Mitt vittnesbörd om hur jag blev Illuminati -medlem. Jag vill låta de människor som vill gå med i den stora Illuminati veta hur en fantastisk Illuminati -medlem har hjälpt mig. Han heter Lord Morgan. Hjälper mig att få tillbaka mitt liv från dödens skede. Utskrivs efter cirka 5 år och sex månader. Efter att ha blivit förrådd av så många medlemmar av Illuminati. Under åren var jag hopplös och ekonomiskt på golvet. Men en dag när jag surfar på internet stötte jag på posten som Great Illuminati -medlem, Lord Morgan, och sa att om du var medlem i Great Illuminati kan du vara känd, rik och framgångsrik i livet. Omedelbart kontaktade jag och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och hjälpte till och jag betalade för medlemsregistreringsformuläret som användes för att initiera mig och jag blev inledd i Illuminatis stora nya världsordning. Efter det gav de mig alla riktlinjer och berättade för mig att efter inledningen kommer alla nya medlemmar att belönas med summan av $ 1.000.000 i kontanter. Med hjälp av Lord Morgan. Jag var helt initierad som en fullständig Illuminati -medlem. Om du har misslyckats med bedragare tidigare eller letar efter någon som kan hjälpa dig att gå med, är mitt råd att du ska ge Lord Morgan ett försök. Det är din bästa chans att bli vad du vill i ditt framtida liv. Kontakta honom via e -post: feliamorganilluminati@gmail.com eller WhatsApp +2348056051569.

  SvaraRadera
 57. Zdravo!!! Ali želite biti član velikega iluminatov in začeti prejemanje 50.000.000,00,00 $, mesečno in bodite priljubljeni med drugim in imajo bogastvo in slavo ,, to je edina možnost, da je Illuminati. Vodja, da bi prinesel 52 članov v Iluminati, sem dobil 32, zato iščemo 20, zato poskusite in biti med dvajsetimi ljudmi, da smo bogati in slavni, Whatsapp Via Via: +4917629575254, ali Email Via: IluminatioflaItal466@gmail.com , Torej lahko začnemo pridružitveni proces !!!

  SvaraRadera
 58. Zdravo!!! Ali želite biti član velikega iluminatov in začeti prejemanje 50.000.000,00,00 $, mesečno in bodite priljubljeni med drugim in imajo bogastvo in slavo ,, to je edina možnost, da je Illuminati. Vodja, da bi prinesel 52 članov v Iluminati, sem dobil 32, zato iščemo 20, zato poskusite in biti med dvajsetimi ljudmi, da smo bogati in slavni, Whatsapp Via Via: +4917629575254, ali Email Via: illuminatiofficial466@gmail.com , Torej lahko začnemo pridružitveni proces !!!

  SvaraRadera
 59. Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det land du väljer *En månads semester (helt betald) till ditt drömresmål. $100 000 US Dollar till ditt bankkonto varje vecka som medlem om du är intresserad kan du säga JA NU.

  Whatsapp nu: +1 (618) 440-2248

  SvaraRadera
 60. officiellt Illuminati Brotherhood-meddelande till världen. Om du är en affärsman eller kvinna, artist, politiker, pastor, student, musiker för att bli rik, berömd, mäktig och i vilken situation du än befinner dig, gå med i Illuminatis brödraskapskult idag och bli rik så fort du blir medlem och enorma mängder pengar och gratis hus var som helst i världen du väljer att bo i, och till och med tjäna 10 miljoner dollar för att starta ett företag.

  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI.

  1. Kontantpris på 100 000 000 $

  2. En snygg ny drömbil värd $500 000,00

  3. Drömbostad köpt i det land du väljer

  4. VIP-service på alla flygplatser i världen.


  Om du är intresserad, kontakta representanten nu eller ring honom på WhatsApp. +1 (757) 354-3107
  + Du måste vara minst 25 år för att kontakta våra partners om du är studentE-post: litisociatyorder2013@gmail.com

  SvaraRadera
 61. Goda nyheter!!! Goda nyheter!!!,
  Vill du leva ett rikt, hälsosamt och
  berömt liv? Vill du bli rik omedelbart och vara borta från lidande? Vill du att världen ska känna igen dig och lyssna på dig? när du pratar? Vill du ha makt och kontroll? om ja, här
  är ett bra tips - gå med i "ILLUMINATI ORGANISATION", kan du fråga
  "Hur kan jag gå med", svaret är enkelt allt du behöver göra är
  kontakta oss via WhatsApp eller e-post (kontaktinformation kommer att listas nedan) LEVERA DIG FRÅN FATTIGDOM.
  Tveka inte att kontakta oss om du behöver vår tjänst på något sätt

  Här är vår kontaktinformation
  E-POST: illuminatilight676@gmail.com
  WHATSAPP OCH RING: (+1 573-982-0773)  VARNING: endast de som är intresserade av att bli medlem i Satans kyrka får besöka kontoret eller skicka ett mail till e-postadressen nedan. Kontakta inte om du inte är intresserad och när du väl kontaktar finns det ingen återvändo. så tänk efter innan du kontaktar. AKTA SIG!!!

  SvaraRadera
 62. Hälsningar från den stora upplysningsordningen till Förenade staten och till hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i det upplysta folkets gemenskap, där du kan återerövra dina förlorade drömmar, och även där du kan återfå ljuset av serikedom och lycka utan blodsoffer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och även till ett valfritt hus och plats med investeringar och denna chans i livet att bli berömd.

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR PÅ BELYSNING.
  1. Belöna kontanter på 550 000 USD.
  2. En ny Sleek Dream CAR värd USD 150 000 USD
  3. Köpt ett drömhus i det land du väljer.
  En månadslång konsultation med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +12529306744  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 63. hej alla jag heter Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 64. Den officiella Illuminati Brotherhood-massagen till världen. Oavsett om det är affärsman eller kvinna, artist, politiker, fotbollsspelare, student, läkare, musiker, att vara rik, känd, mäktig och vilken situation du än befann dig i och kom ihåg att Illuminati inte ber dig om pengar eller mänskliga offer, gå med i kulten av Illuminatis brödraskap idag och bli rik direkt. Bli medlem, få mycket pengar och ett hus där du vill bo var som helst i världen och även tjäna 10 miljoner dollar för att starta ett företag.

  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI.

  1. 100 000 000 $ kontantpris

  2. Snygg ny drömbil värd $500 000,00

  3. Ett drömhus du köper i ett valfritt land

  4. VIP-behandling på alla flygplatser i världen


  Om du är intresserad, ring representanten nu eller kontakta honom via WhatsApp. +1 (781) 361-9631
  + Du måste vara minst 25 år för att kontakta våra partners. Om du är student, skicka ett mail till litisociatyorder2013@gmail.com,

  SvaraRadera
 65. HOW ILLUMINATI BROTHERHOOD MAKE ME RICH AND FAMOUS. I am a member of the illuminati brotherhood, i want to give thanks to the Lord Lucifer, for what he has done for me, he changed my life, he bring joy and happiness to my life, i am living a good life today is because of the illuminati brotherhood, i have being try all my life to join the illuminati brotherhood, i was scammed some many times but i still do not give up, because when you give up in life, life will also give up in human, if you have been scammed so many times, my advise for you is not to give up, because the illuminati brotherhood is real, i joined the real illuminati paying just 300usd, to join the illuminati, i want you all to know today, , you do pay money to join, my advice for you all is to make up your mind and join the illuminati brotherhood, when my initiation process was completed the benefits amount which was given to me is $1,000,000 to start a new life, this is the reason why i can not stop hailing the illuminati brotherhood, if you are in any kind of problems or you in support in life, my advice to you is to join the illuminati brotherhood so that all your problems can be solve in life, to join the illuminati brotherhood you can contact Mr David Mark or WhatsApp him (+2348140101327)

  SvaraRadera
 66. Greetings Do you wish to be a member of the Illuminati brotherhood today and become rich receiving $500,000 usd weekly and famous in life, and also be protected and powerful if so quickly reply yes so I can connect you
  to the grandmaster who is gotta give you the steps and procedures now. So you can help your family and stay rich forever if interested reply yes so we can proceed. Contact David Mark +2348140101327 or WhatsApp him +2348140101327...

  SvaraRadera
 67. HUR ILLUMINATI BROTHERHOOD GÖR MIG RIK OCH KÄND. Jag är medlem i illuminati-brödraskapet, jag vill tacka Herren Lucifer, för vad han har gjort för mig, han förändrade mitt liv, han ger glädje och lycka till mitt liv, jag lever ett bra liv idag, eftersom av Illuminati Brotherhood, jag har försökt hela mitt liv att gå med i Illuminati Brotherhood, jag blev lurad många gånger men jag ger fortfarande inte upp, för när du ger upp i livet kommer livet också att ge upp i människan, om du har blivit lurad så många gånger, mitt råd till dig är att inte ge upp, eftersom Illuminati-brödraskapet är verkligt, jag gick med i den riktiga Illuminati och betalade bara 300 usd, för att gå med i Illuminati, jag vill att ni alla ska veta idag, , ni betalar pengar att gå med, mitt råd till er alla är att bestämma er och gå med i illuminati-brödraskapet, när min initieringsprocess var avslutad är förmånsbeloppet som gavs till mig $1 000 000 för att starta ett nytt liv, detta är anledningen till att jag kan sluta inte hylla Illuminati-brödraskapet, om du har några problem eller du som stöd i livet, mitt råd till dig är att gå med i Illuminati Brotherhood så att alla dina problem kan lösas i livet, för att gå med i Illuminati Brotherhood kan du kontakta Mr David Mark eller WhatsApp honom (+2348140101327)

  SvaraRadera
 68. Hej alla mitt namn är Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 69. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket. 6. V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Månadsbetalning på $300,00 9. En månad bokad. möte med de fem bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen. Kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill vara med.

  SvaraRadera
 70. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket 6. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Tillgång till Bohemian Grove. 9.Månadsbetalning på $300 000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem 10.En månad bokad.möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill ansluta sig.

  SvaraRadera
 71. Hvordan bli med i Illuminati666-brorskapet!!! Ta kontakt med DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Er du i Tyskland, USA, Europa eller hvor som helst i verden du ønsker å være rik, berømt og ha makt.. FORDELER GITT TIL NYE MEDLEMMER SOM BLITT MED I ILLUMINATI. 1. En kontantbelønning verdt $100 000,00 USD etter oppstart. 2. En ny elegant drømmebil til en verdi av USD $100 000 USD 3. Et drømmehus kjøpt i landet du selv velger 4. En måneds ferie (fullt betalt) til drømmeturistdestinasjonen. 5.Ett års golfmedlemspakke 6.A V.I.P-behandling på alle flyplasser i verden 7.En total livsstilsendring 8.Tilgang til Bohemian Grove. 9.Månedlig innbetaling på $300 000 USD til bankkontoen din hver måned som medlem 10.En måned booket.avtale med topp 5 verdensledere og topp 5 kjendiser i verden kontakt DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) hvis du vil å bli med.

  SvaraRadera
 72. HVORDAN ILLUMINATI BROTHERHOOD GJØR MEG RIK OG KJENT. Jeg er medlem av Illuminati-brorskapet, jeg vil takke Herren Lucifer, for det han har gjort for meg, han forandret livet mitt, han bringer glede og lykke til livet mitt, jeg lever et godt liv i dag er fordi av illuminati-brorskapet, jeg har prøvd hele livet å bli med i illuminati-brorskapet, jeg ble svindlet noen ganger, men jeg gir fortsatt ikke opp, for når du gir opp i livet, vil livet også gi opp i mennesket, hvis du har blitt svindlet så mange ganger, mitt råd til deg er å ikke gi opp, fordi illuminati-brorskapet er ekte, jeg ble med i den virkelige illuminati og betalte bare 300 usd, for å bli med i illuminati, jeg vil at dere alle skal vite i dag, , dere betaler penger for å bli med, mitt råd til dere alle er å bestemme dere og bli med i illuminati-brorskapet, når initieringsprosessen min var fullført er fordelsbeløpet som ble gitt til meg $1 000 000 for å starte et nytt liv, dette er grunnen til at jeg kan ikke slutte å hylle illuminati-brorskapet, hvis du er i noen form for problemer eller du som støtte i livet, mitt råd til deg er å bli med i Illuminati-brorskapet slik at alle problemene dine kan løses i livet. For å bli med i Illuminati-brorskapet kan du kontakte Mr David Mark eller WhatsApp ham (+2348140101327)

  SvaraRadera
 73. MEDDELANDE TILL VÄRLDEN
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT

  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar för att starta upp en ny livsstil och storhetens ljus kommer att skydda dig alla dagar i ditt liv.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet via e-post nedan

  666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 74. HÄLSNINGAR FRÅN ILLUMINATI VÄRLDENS HÖGKVARTER


  e-postadress = illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com eller vår wahtsapp +34602182632


  Välkommen till USA:s och hela världens stora upplysningsordning, detta är en öppen möjlighet att gå med i det upplysta folkets gemenskap, där du kan återerövra dina förlorade drömmar, och även där du kan återfå ljuset av serikedom och lycka utan blodsoffer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och även till ett valfritt hus och plats med investeringar och denna chans i livet att bli berömd.

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR PÅ BELYSNING.
  1. Belöna kontanter på 550 000 USD.
  2. En ny Sleek Dream CAR värd USD 150 000 USD
  3. Köpt ett drömhus i det land du väljer.
  En månadslång konsultation med de 5 bästa i världen.
  Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad kontakta den tidigare e-postadressen =illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com eller vår wahtsapp +34602182632


  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 75. MEDDELANDE TILL VÄRLDEN
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar för att starta upp en ny livsstil och storhetens ljus kommer att skydda dig alla dagar i ditt liv.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 76. MEDDELANDE TILL VÄRLDEN
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar för att starta upp en ny livsstil och storhetens ljus kommer att skyddas över dig alla dagar i ditt liv.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 77. DETTA ÄR DITT GYLLIGA MÖJLIGHET ATT GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI-BRODERSKAPET AV PENGAR OCH MAKT
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar på summan av 666 000$, en bil och även ett hus i valfritt land för att starta ett nytt Livsstil och storhetens ljus ska vara en sköld över dig alla dina livs dagar.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 78. Kontakta Mr David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller Whatsapp +2348140101327, Hej alla, jag heter Adams scott, är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation för så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte föda mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon illuminati agent för att de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg där någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som heter David Mark för att han hjälpte honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där. , Jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna sedan blev jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal före e han började berätta sin egen historia för mig om när han ville gå med han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min fördelen med att vara en ny medlem i det stora Illuminati-brödraskapet Jag blev så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR David Mark på e-post joinIlluminati1122@gmail.com eller WhatsApp-nummer +2348140101327

  SvaraRadera
 79. PROCEDUR FÖR DET STORA TEMPLET AV PENGAR OCH KRAFT ILLUMINATI-MONTERING, GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV KÄRLEK IDAG, via gmail (greastestilluminati4@gmail.com),
  whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264
  Är du en affärsman eller -kvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du bli rik, känd, mäktig i livet? Gå med i IlluminatiFraternity-kulterna idag och få omedelbart den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan när du blir medlem i föreningen och ett gratis hem. var du än väljer att bo i den här världen och du kommer också att få $350 000 som din månadsinkomst.
  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI
  1. En kontant belöning på 1 000 000 USD USD
  2. En ny Sleek Dream-bil värderad för $150 000
  3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
  Ett möte reserverat med de 5 bästa i världen. Ledare och topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, maila oss detta, (greastestilluminati4@gmail.com), whatsapp +234 705 048 2264 eller telegram +234 705 048 2264 för en omedelbar initiering online.


  ALLA ÄR HELT VÄLKOMNA.

  SvaraRadera
 80. Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar på summan av 999 000$, en bil och även ett hus i vilket land du väljer för att starta ett nytt Livsstil och storhetens ljus ska vara en sköld över dig alla dina livs dagar.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet illuminatiagent.usa@gmail.com

  SvaraRadera
 81. DETTA ÄR DITT GYLDNA MÖJLIGHET ATT GÅ MED I DET STORA ILLUMINATI BRODERSKAP AV RIKTIGHET OCH MAKT
  OBS: ILLUMINATI KOMMUNIKERA INTE GENOM WHATSAPP,
  DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE OM REGISTRERINGSAVGIFT
  666illuminatiagent666@gmail.com

  Är du en affärsman eller -kvinna, politiker, musiker, vill du bli rik, känd, mäktig i livet, gå med i Illuminati Brotherhood
  Du ska vara en hedersman och välkänd för att vara respekterad i samhället. Och ditt liv kommer att förvandlas till det bästa i livet. Som ny medlem kommer du att belönas med en enorm summa pengar på summan av 666 000$, en bil och även ett hus i valfritt land för att starta ett nytt Livsstil och storhetens ljus ska vara en sköld över dig alla dina livs dagar.

  Du måste vara minst 20 år eller äldre innan du kan kontakta tempelagenten för att guida dig in i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 82. VÄLKOMMEN TILL DET STORA ILLUMINATI-BRODERSKAPET. TEMPLET  666
  OBS: DET FINNS INGA MÄNNISKOROFFER OCH ILLUMINATI BEGER INTE ELLER OM REGISTRERINGSAVGIFT:: ILLUMINATI KOMMUNICERA INTE GENNEM WHATSAPP
  666illuminatiagent666@gmail.com
  Är du en affärsman eller -kvinna, artist, politisk, musiker, vill du bli rik, berömd, mäktig i livet, gå med i Illuminatis brödraskapskult idag och få en omedelbar rik summa pengar på en vecka, och en gratis hem .var du än väljer att bo i den här världen och även få 1 000 000 US-dollar för att börja ett nytt liv.

  FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI.

  1. En kontant belöning på 1 000 000 USD USD

  2. En ny snygg drömbil värd 50 000 USD USD

  3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer

  4. En V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen

  Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners  Gå inte med om du är student
  666illuminatiagent666@gmail.com eller TELEGRAM +5548991326462

  SvaraRadera
 83. KONTAKTA Mr Emann Greyory ring +2349057542593 eller WhatsApp honom via detta nummer +234 9057542593 eller e-post: thelightfamily9@gmail.com Hej alla Jag heter Rodrigo och kommer från Paris, jag är här för att ge ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag var Jag har försökt gå med i den här organisationen i så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte försörja mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar av alla fröken men alla invaderar, Jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, En dag stöter jag på ett inlägg där någon ger ett vittnesbörd, tackar en man som heter Emann Greyory för att ha hjälpt honom att gå med i Illuminati-brödraskapet, sedan tittar jag på mannen e-post och telefonnumret som stod där, det var ett nigerianummer jag var rädd för att kontakta honom eftersom en nigeriansk agent äter upp mina 6000 dollar och går iväg med pengarna då var jag väldigt trött, förvirrad och jag bestämde mig för att kontakta personen som var gav vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med, han berättade allt jag skulle göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten som heter Emann Greyory och han berättade för mig allt jag skulle göra, och jag blev initierad, överraskande att jag fick min fördel av att vara en ny medlem av det stora illuminati-brödraskapet att jag var så glad, för er som försöker gå med i denna organisation är detta er möjlighet för er att gå med KONTAKTA MR Emann Greyorycall +2349057542593 eller WhatsApp honom här är den riktiga Emann Greyory-informationen +2349057542593 eller maila: thelightfamily9@gmail.com

  SvaraRadera
 84. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 BEGER INTE OM EN REGISTRERINGSAVGIFT, OCH INGA MÄNNISKA OFFER INNEHÅLLER

  Jag vill att världen ska veta att Illuminatis stora brödraskaps tempel för rikedom och makt 666 verkligen existerar.
  Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
  Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar
  Förmåner för nya medlemmar
  1. Ett hus i valfritt land.
  2. En ny drömbil värd $200 000 USD.
  3. Summan av 5 miljoner dollar ( 5 000 000 $ )

  Du måste vara minst 20 år gammal innan du kan kontakta våra partners
  E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
  Illuminati Agent WhatsApp-nummer +39 351 075 2166

  SvaraRadera
 85. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 INNEHÅLLER INTE MÄNNISKOROFFER

  Jag vill att världen ska veta att Illuminatis stora brödraskaps tempel för rikedom och makt 666 verkligen existerar.
  Först trodde jag att det var en bluff eftersom det nu för tiden är svårt att hitta äkta människor på internet tills jag bestämde mig för att ge det ett försök,
  Och hela mitt liv förändrades på bara 6 dagar

  FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR
  1. Ett hus i valfritt land.
  2. En ny drömbil värd $200 000 USD.
  3. Summan av 5 miljoner dollar ( 5 000 000 $ )

  Du måste vara minst 18 år gammal innan du kan kontakta våra partners E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
  Illuminati Agent WhatsApp-nummer +39 351 075 2166

  SvaraRadera
 86. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 TRULY EXISTS
  NOTED: ILLUMILLATI BROTHERHOOD 666 DOES NOT AND CAN NEVER DISCLOSE CONTACT NUMBER ON SOCIAL MEDMEDIA
  Email: 666illuminatiagent666@gmail.com
  To join the Great Illuminati 666 is not easy as world people think, you have to be brave enough because it's all about spirituality
  I want the world to know that the great Illuminati brotherhood temple of riches and power 666 truly exists.
  At first, I thought it was a scam because these days it's hard to find genuine people on the internet until I decided to give it a try,
  And my whole life changed in just 6 days

  BENEFITS OF NEW MEMBERS
  1. A house in any country of your choice.
  2. A new dream car worth $ 200,000 USD.
  3. The sum of 1 million dollars ( 1,000,000$ )

  You must be at least 18 years old before you can contact our partners Email: 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 87. Vill du gå med i ILLUMINATI For Riches, Fame, Power, Connections, Influence E.T.C? Kontakta oss nu för dig

  att initieras för att bli en fullvärdig medlem i IllUMINATI. Om du vill veta mer skicka oss ett meddelande nu till

  få din Illuminati-belöning som ny medlem.

  1. En kontant belöning
  2. En ny snygg drömbil
  3. Ett nytt hus i valfritt land.
  4. En månads semester (fullt betald) till ditt drömresmål.
  5. Påverka ditt varumärke/verksamhet över hela världen
  6. Skydd från alla förtryckare
  7. En total livsstilsförändring
  8. Tillgång till Bohemian Grove
  9. Bokade möte med toppledare och toppkändisar i ditt land.
  10. 550 tusen dollar för att börja ett nytt liv.

  Kontakta oss nu via e-post: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  eller WhatsApp-nummer: +15155065785

  SvaraRadera
 88. Vill du gå med i ILLUMINATI For Riches, Fame, Power, Connections, Influence E.T.C? Kontakta oss nu för att du ska bli en fullvärdig medlem i IllUMINATI. Om du vill veta mer skicka oss ett meddelande nu för att få din Illuminati-belöning som ny medlem.

  1. En kontant belöning
  2. En ny snygg drömbil
  3. Ett nytt hus i valfritt land.
  4. En månads semester (fullt betald) till ditt drömresmål.
  5. Påverka ditt varumärke/verksamhet över hela världen
  6. Skydd från alla förtryckare
  7. En total livsstilsförändring
  8. Tillgång till Bohemian Grove
  9. Bokade möte med toppledare och toppkändisar i ditt land.
  10. 550 tusen dollar för att börja ett nytt liv.

  Kontakta oss nu via e-post: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  eller WhatsApp-nummer: +15155065785

  SvaraRadera
 89. VITNESBYR HVORDAN JEG BLITE MED ILLUMINATI 666 TEMPLE
  MERK: ILLUMINATI-MEDLEMMER AVSLUTER IKKE NOEN IDENTITET GJENNOM WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM ETC
  DET ER INGEN MENNESKEOFRE INBEVÆRER
  666illuminatiagent666@gmail.com

  Først trodde jeg det var en svindel fordi det i disse dager er vanskelig å finne ekte mennesker på internett før jeg bestemte meg for å prøve,
  Og hele livet mitt endret seg på bare 6 dager

  FORDELER FOR NYE MEDLEMMER
  1. Et hus i et hvilket som helst land du ønsker.
  2. En ny drømmebil.
  3. Summen av 1 million dollar for å starte et nytt liv 6.000.000$

  Du må være minst 18 år før du kan kontakte våre samarbeidspartnere
  E-post: 666illuminatiagent666@gmail.com
  666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera
 90. Missa inte att se ljuset. Pengar, krafter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara ett ögonblick. Om du är intresserad av att gå med i Illuminati-brödraskapet, för din initiering online, Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vår Baphomets arbete. säg ja till dina drömmar. Hej Baphomet..

  1. En kontant belöning
  2. En ny snygg drömbil
  3. Ett nytt hus i valfritt land.
  4. En månads semester (fullt betald) till ditt drömresmål.
  5. Påverka ditt varumärke/verksamhet över hela världen
  6. Skydd från alla förtryckare
  7. En total livsstilsförändring
  8. Tillgång till Bohemian Grove
  9. Bokade möte med toppledare och toppkändisar i ditt land.
  10. 550 tusen dollar för att börja ett nytt liv.

  Kontakta oss nu via e-post: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  eller WhatsApp-nummer: +393512365483


  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 91. Missa inte att se ljuset. Pengar, krafter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara ett ögonblick. Om du är intresserad av att gå med i Illuminati-brödraskapet, för din onlineinitiering, Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vår Baphomets arbete. säg ja till dina drömmar. Hej Baphomet..

  1. En kontant belöning
  2. En ny snygg drömbil
  3. Ett nytt hus i valfritt land.
  4. En månads semester (fullt betald) till ditt drömresmål.
  5. Påverka ditt varumärke/verksamhet över hela världen
  6. Skydd från alla förtryckare
  7. En total livsstilsförändring
  8. Tillgång till Bohemian Grove
  9. Bokade möte med toppledare och toppkändisar i ditt land.
  10. 550 tusen dollar för att börja ett nytt liv.

  Kontakta oss nu via e-post: illuminatiworldwideorder@gmail.com  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 92. Missa inte att se ljuset. Pengar, krafter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara ett ögonblick. Om

  intresserad av att gå med i Illuminati Brotherhood,För din onlineinitiering, Oavsett var du är. Nej

  avstånd kan påverka vår Baphomets arbete. säg ja till dina drömmar. Hej Baphomet..

  1. En kontant belöning
  2. En ny snygg drömbil
  3. Ett nytt hus i valfritt land.
  4. En månads semester (fullt betald) till ditt drömresmål.
  5. Påverka ditt varumärke/verksamhet över hela världen
  6. Skydd från alla förtryckare
  7. En total livsstilsförändring
  8. Tillgång till Bohemian Grove
  9. Bokade möte med toppledare och toppkändisar i ditt land.
  10. 550 tusen dollar för att börja ett nytt liv.

  Kontakta oss nu via e-post: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  eller whatsapp oss på +15082726801  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 93. Missa inte att se ljuset. Pengar, krafter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara ett ögonblick. Om du är intresserad av att gå med i illuminati-brödraskapet, för din initiering online, Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vår Baphomets arbete. säg ja till dina drömmar. Hej Baphomet..

  1. En kontant belöning
  2. En ny snygg drömbil
  3. Ett nytt hus i valfritt land.
  4. En månads semester (fullt betald) till ditt drömresmål.
  5. Påverka ditt varumärke/företag över hela världen
  6. Skydd från alla förtryckare
  7. En total livsstilsförändring
  8. Tillgång till Bohemian Grove
  9. Bokade möte med toppledare och toppkändisar i ditt land.
  10. 550 tusen dollar för att börja ett nytt liv.

  Kontakta oss nu via e-post: illuminatiworldwideorder@gmail.com
  eller whatsapp oss på +15082726801  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  SvaraRadera
 94. NO HUMAN SACRIFICE INVOLVE
  NOTE: ILLUMINATI DO NOT COMMUNICATE THROUGH FACEBOOK, INSTAGRAM, WHATSAPP OR TIKTOK

  I want the world to know that the great Illuminati brotherhood temple of riches and power 666 truly exists.
  At first, I thought it was a scam because these days it's hard to find genuine people on the internet until I decided to give it a try,
  And my whole life changed in just 6 days

  Benefits for new members
  1. A house in any country of your choice.
  2. A new dream car worth $ 200,000 USD.
  3. The sum of 1 million dollars to start a new life ( 1000,000$ )

  You must be at least 18 years old before you can contact our partners
  Email: 666illuminatiagent666@gmail.com

  SvaraRadera