torsdag 2 mars 2017

Med mannen mellan väggarna

Just nu gräver jag ner mig så mycket jag orkar i mina ryskastudier. Det är svårt och väldigt tidskrävande, men när jag får lite tid över läser jag Mannen mellan väggarna av Emma Ångström, en svensk skräckis som jag fyndade på lokala secondhanden. Ganska lovande so far! Vad läser ni?

8 kommentarer:

 1. Det blir "nässlorna blomma" i ny fin pocket! Varvat med Karin Bojs populärvetenskapliga skildring av människans genetiska historia. Båda är bra än så länge:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, låter som riktigt fin läsning!

   Radera
 2. För tillfället Pío Baroja.

  P.S. Lycka till med ryskan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hen har jag inte hört talas om! Något du rekommenderar?
   P.S.: Tack!

   Radera
  2. Om man gillar dialoger och tidsanda kan jag varmt rekommendera honom. Plus att man lär sig en del om Spaniens (politiska) historia. Baroja påstås ha varit Hemingways idol. Står för övrigt staty på Cuesta de Moyano (där det är bokmarknad) i Madrid.

   Radera
  3. Låter ju faktiskt väldigt spännande! Dialoger är alltid ett bra tecken, tycker jag ;) Ska undersökas. Tack för tipset!

   Radera
 3. Läser Philip Pullmans The Subtle Knife! Finner dock inte riktigt läsro med den? Längtar på nåt sätt till nästa bok fast jag inte ens är halvklar med denna? Lite trist då så många uttryckt att hans böcker är deras bästa. Vill också älska dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad trist! Själv gillade jag nog den mest i serien, fast att Pullman skulle vara sådär fantastiskt bra vet jag inte riktigt. Tycker om honom och det han skrivit på många sätt, men visst finns det bättre författare också :) Ibland har man ju för höga förväntningar också, kan ju lätt bli fallet om man läser något som alla andra hyllar. Hoppas iallafall att läsupplevelsen vänder för dig!

   Radera