tisdag 1 november 2016

November - och dags att försöka bättra sig

Hösten rör sig framåt lite för fort för att jag ska hinna med - och det har märkts här på bloggen. Jag försöker att inte ha så dåligt samvete över det eftersom det är lite så det är med bloggar - det går lite upp och ned. Jag ursäktar mig med att jag haft tre tentor på fyra veckor och hoppas att det räcker.

Men så har jag också varit upptagen med saker som att fylla 25 ( jag har förresten upptäckt att jag delar födelsedag, den 27:e oktober,  med ingen mindre än Sylvia Plath) och i samband med det guida halva släkten runt Brighton. Kul har jag haft, men mycket tid över för läsning har det inte blivit. Jag fick iallafall Ljuset vi inte ser av Anthony Doerr i present, en bok jag faktiskt varit sugen på att läsa ett tag. 

Att det är november innebär iallafall en ny Månadens favorit - det blir Northern Lights av Philip Pullman (eller Guldkompassen som den heter på svenska). Känns bra nu när det blir allt kallare utomhus! 


4 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott + ser att du har Jonathan Safran Foers nya!!! Har nog inte varit så pepp på någon annan roman lika mycket på länge att jag ska slänga iväg en beställning så fort som möjligt och inte tänka på att jag skulle ha gjort det tidigare.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå! Jag har inte läst den ännu men är rätt så taggad jag med! :) Om jag bara får tid...

      Radera