måndag 1 augusti 2016

Augusti - några tankar om framtiden

Sommaren går verkligen galet fort. Jag har kommit in på en andra termin i England och kommer alltså att åka tillbaka till Brighton någon gång i slutet på augusti. Det ska bli väldigt kul, men precis som förra gången innebär det kanske att bloggen blir svajig ett tag innan jag kommit i ordning. Det är också lite därför som jag så gärna vill läsa mycket svenskt nu, för jag vet att hela hösten kommer gå i engelskans tecken.

Angående juli då: en bra läsmånad faktiskt! Inte mindre än sju böcker har jag läst och recenserat. Men tyvärr känns det inte som om någon av dem har varit någon riktig fullpoängare. Ändring på det i augusti, hoppas jag. Månadens favorit för augusti blir därför en av förra sommarens stora läsupplevelser; Allt de bar av Tim O'Brien, som var något av det bästa jag alls läste under hela 2015. Låt inte det fula omslaget slå ner er bara!

Hur har er julimånad varit?

2 kommentarer:

  1. Juli var en väntan. I Augusti visade det sig (trots att sannlikheterna pekade i en annan riktning) att jag gick miste om jobbet. Tillbaka på ruta ett. Har iallafall fastnat för ljudböcker. Drog mig igenom Yuko och håller nu på med något av Lovecraft.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch vad tråkigt att höra :( Hoppas att böckerna erbjuder lite distraktion iallafall!

      Radera