måndag 17 december 2012

Årets önskelista

Ingen recension den här veckan heller, är jag rädd för. Jag är ledsen, det känns hemskt att för första gången förneka bloggen på det här viset, men jag har helt enkelt inte tiden att läsa. Men jag håller på med Mrs Dalloway av Virginia Woolf till skolan, så håll tummarna (dock är jag mer än lovligt otaggad på just den boken. Har inte kommit så långt men shit vad jag tycker den är trist).

Iallafall tänkte jag presentera de böcker jag helst skulle vilja se under granen i år. På önskelistan finns som vanligt mest romaner:


Skräck och avsky i Las Vegas av Hunter S. Thompson är först ut på listan. Jag vet ganska lite om vad den handlar om, mer än en roadtrip, våld och droger, typ. Men jag vill läsa den och har varit på väg att köpa den otaliga gånger.

Alice i underlandet av Lewis Carroll. En klassiker jag varit på väg att läsa flera gånger men ändå inte kommit mig för med. Det är dags!


Paper Towns av John Green. Vet inte så mycket om den här heller, men efter att ha läst The Fault in Our Stars vill jag läsa allt denne man någonsin skrivit.
 
An Abundance of Katherines av John Green. Se ovan.

Priset man betalar av Lionel Shriver. Jag tjatar om det, men jag träffade ju Lionel Shriver för ett par år sedan och blev totalt starstruck. Och nu vill jag läsa allt hon skriver. Men hon har ett språk som är ganska tungt och därför har jag inte kommit mig för med att läsa mer än två romaner. I hyllan väntar fortfarande Dubbelfel, men ärligt talat är jag mer intresserad av den här.

Förutom de romanerna vill jag hemskt gärna ha en synonymordbok också :) Vi får se vad tomten har med sig! Vilka böcker önskar ni er?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar